x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Poliţişti fără Frontiere”, sezonul 2

“Poliţişti fără Frontiere”, sezonul 2

de Sebastian S. Eduard    |    28 Aug 2014   •   14:09
“Poliţişti fără Frontiere”, sezonul 2

Serialul “Poliţişti fără Frontiere”, o producţie originală AXN, revine în România cu cel de-al doilea sezon. Primul episod va fi difuzat pe AXN în data de 23 septembrie, de la ora 22:00 şi se bucură de prezenţa excepţională a lui Marcel Iureş.

Serialul prezintă activitatea unei echipe de detectivi europeni de elită, mandatată de Curtea Penală Internaţională, ce deţine autoritatea de a urmări criminalii peste graniţele din interiorul Uniunii Europene. Odată cu globalizarea, graniţele deschise ale Europei au transformat continentul într-un adevărat refugiu pentru criminali, care se pot ascunde cu uşurinţă în ţările în care nu sunt daţi în urmărire. Astfel, un nou tip de autoritate transfrontalieră intră în acţiune.

“Poliţişti fără Frontiere” este povestea unei asemenea echipe, formată din cinci tineri detectivi ambiţioşi, conduşi de Căpitanul Louis Daniel. Fiecare episod prezintă povestea investigaţiilor palpitante asupra unor criminali de talie mondială şi a urmăririlor spectaculoase, care străbat graniţele ţărilor europene.

Alături de scenele de acţiune care ţin telespectatorii cu sufletul la gură, serialul se concentrează şi pe latura umană, pe dramele personajelor principale: Carl Hickman (William Fichtner), un fost poliţist din New York, retras din funcţie în urma unei confruntări care îl lasă schingiuit, şi Louis Daniel (Marc Lavoine), liderul echipei, care caută răzbunarea pentru asasinarea fiului său de către gangsterul Dimitrov (Marcel Iureş).

×