x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 18 - 24 decembrie

PREMIERE cinematografice 18 - 24 decembrie

18 Dec 2015   •   21:04
PREMIERE cinematografice 18 - 24 decembrie

◆ ◆ ◆ Star Wars: Episode VII The Force Awakens ◆ ◆ ◆
Star Wars ajunge în sfârşit în cinematografele din România. Pelicula continuă epopeea semnată de George Lucas. Acţiunea are loc la 30 de ani după Star Wars Episode VI: Return of the Jedi. Din distribuţia filmului nu lipsesc Harrison Ford în rolul lui Han Solo şi Mark Hamill care îl interpre¬tează pe Luke Skywalker. În ultimul film Star Wars îşi face debutul şi un nou personaj, BB8.

◆ ◆ ◆ The Night Before ◆ ◆ ◆
Trei prieteni buni vor să petreacă pentru ultima oară un Crăciun de neuitat, aşa cum o făceau pe vremuri. Aşa că decid să meargă la Nutcracka Ball - cea mai grozavă petrecere din Ajunul Craciunului. Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) şi Chris (Anthony Mackie) se află în pragul maturităţii şi vor să renunţe la tradiţia lor de peste 10 ani de a petrece Crăciunul cu excese de toate felurile.

◆ ◆ ◆ Steve Jobs ◆ ◆ ◆
Filmul Steve Jobs prezintă detaliile din culisele producţiei şi lansărilor a trei legendare produse Apple, culminând cu lansarea istorică a computerului iMac. Toate din perspectiva personală a celui care s-a aflat în mijlocul acestei adevarate revoluţii digitale, Steve Jobs.
 

×
Subiecte în articol: pemiere cinema