x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Premiere cinematografice 23-29 ianuarie 2017

Premiere cinematografice 23-29 ianuarie 2017

23 Ian 2017   •   12:49
Premiere cinematografice 23-29 ianuarie 2017

Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage

Xander Cage (Vin Die­sel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și ale unei grupări extrem de peri­culoase conduse de acesta. Echipa sa încearcă să recupereze o armă, care, odată activată, nu mai poa­te fi oprită.

 

Saroo: Drumul spre acasă

Saroo, un băieţel de 5 ani, pierdut în aglomeraţia din Calcutta, ajunge la orfelinat, de unde este adoptat de un cuplu australian. După ani şi ani, în el se retre­zeşte dorinţa de a-şi cunoaşte familia. Cu doar câteva amintiri şi cu ajutorul internetului, Saroo (Dev Patel) porneşte în căuta­rea părinţilor săi.

 

Statele Unite ale iubirii

Polonia, 1990: se simte euforia liber­tăţii. Patru femei decid că a venit vremea să-şi reinventeze vieţile şi să lupte pentru fe­ricire. Agata, o mamă tânără, căută refugiu într-o relaţie imposibilă, Renata este fascinată de ve­cina ei, Marzena, iar sora Marzenei este o directoare de şcoală îndrăgostită de tatăl unui elev.

 

6,9 pe scara Richter

Un actor de teatru navighează cu greu între un rol complicat într-un musical, o nevastă geloasă până la depresie și obsesia marelui cutremur de­vastator, anunțat ca iminent de “experți”. Însă adevăratul “cutremur” pentru el se dovedește a fi reapariția propriu­lui tată, după decenii de absență.

×
Subiecte în articol: filme cinema cinematografie