x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film VIDEO - Vezi premierele cinematografice ale acestui weekend. "The Great Wall", cel mai așteptat film

VIDEO - Vezi premierele cinematografice ale acestui weekend. "The Great Wall", cel mai așteptat film

17 Feb 2017   •   12:47
VIDEO - Vezi premierele cinematografice ale acestui weekend. "The Great Wall", cel mai așteptat film

Filmul "The Great Wall", o coproducţie sino-americană cu Matt Damon în rolul principal, debutează pe piaţa americană de film, cu ambiţia de a ameninţa supremaţia animaţiei "The LEGO Batman Movie" în clasamentul încasărilor.  Filmul regizat de Yimou Zhang, în care mai pot fi urmăriţi Tian Jing, Willem Dafoe, Andy Lau şi Pedro Pascal, spune povestea palpitantă şi condimentată cu efecte speciale de ultimă generaţie a unor mercenari europeni ajunşi în Extremul Orient pentru a căuta miraculosul praf de puşcă şi care ajung să se confrunte cu hoarde dezlănţuite de demoni care atacă Marele Zid chinezesc, ultima linie de apărare a omenirii împotriva întunericului. 



Comedia "Fist Fight", în regia lui Richie Keen, ajunge în cinematografele americane la sfârşitul acestei săptămâni. Filmul, cu Ice Cube, Charlie Day şi Tracy Morgan în rolurile principale, spune o poveste tipică pentru copilărie în care protagoniştii sunt însă oameni mari. Atunci când un profesor de şcoală contribuie la concedierea unui coleg de catedră, cei doi se hotărăsc să-şi rezolve divergenţele... ca în curtea şcolii: cu o trântă după ore. 


Coproducţia germano-americană "A Cure for Wellness", în regia lui Gore Verbinski, cu Dane DeHaan, Jason Isaacs şi Mia Goth în rolurile principale, este lansată în cinematografele americane. Filmul, un thriller încărcat de mister, ne introduce în misterele unui select centru SPA amplasat în decorul magic al Alpilor elveţieni care nu este ceea ce pare a fi. 


Potrivit Agerpres, filmele cu cele mai mari încasări de box office ale săptămânii trecute sunt "The LEGO Batman Movie", un spin-off la "The Lego Movie", produs de Warner Bros, cu încasări de 56,5 milioane de dolari, "Fifty Shades Darker", al doilea film din franciza toridă "Fifty Shades" bazată pe romanele lui E.L. James (46,8 milioane de dolari) şi respectiv "John Wick: Chapter 2", sequel-ul filmului de acţiune "John Wick" (2014), cu Keanu Reeves în rolul unui asasin plătit (30,4 milioane de dolari).

×
Subiecte în articol: premiere cinematografice film weekend