x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Premierele săptămânii la cinema

Premierele săptămânii la cinema

23 Iun 2017   •   21:30
Premierele săptămânii la cinema

Transformers: Ultimul cavaler

Filmul zdruncină din temelii universul francizei și redefinește ceea ce înseamnă să fii erou. Oamenii sunt în război cu Trans­formerii și Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului nostru e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neștiută a Transformerilor pe Pământ. Cei pe umerii cărora cade misiunea de a salva lumea sunt Cade Yeager, Bumblebee, un lord britanic și o profesoară de la Oxford (Laura Haddock).

Câinele... sau viața!

Steve este un detectiv privat a cărui viață e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de pericu­loasă. Ca să-și recapete cățelul, Steve e nevoit să negocieze cu răpitorii, în timp ce se trezeș­te vânat de doi frați răzbunători, de oamenii unui cămătar, cărora li se adaugă un șir întreg de personaje extrem de dubioase. Steve ne arată ce în­seamnă să întreci orice limită când e vorba să-ți aduci înapoi acasă cel mai bun prieten.

Absolut tot

Maddy este o puștoaică de 18 ani, istea­ță, curioasă și plină de imaginație. Dar ea suferă de o maladie care o împiedică să pă­răsească protecția mediului închis ermetic din casa ei. Olly e puștiul din vecini care nu lasă ca acest detaliu să-i despartă. Privin­du-se doar prin ferestre și vorbindu-și doar prin mesaje scrise, Maddy și Olly formează o legătură care îi face să riște totul pentru a fi împreună.

știgătoarea concursului de săptămâna trecută este Amalia Mocanu.

×