x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Pretty Woman” trebuia să se termine altfel

“Pretty Woman” trebuia să se termine altfel

de Sebastian S. Eduard    |    09 Noi 2014   •   20:39
“Pretty Woman” trebuia să se termine altfel

Actriţa Julia Roberts, care a devenit celebră cu “Pretty Woman”, a dezvăluit că scenariul original prevedea un sfârşit diferit de finalul plin de romantism şi seducţie – “happy end” – cunoscut, relatează publicaţia online Estrella Digital. “Întunecat, oribil, deprimant” sunt cuvintele folosite de cea numită după acest film “logodnica Americii”. Tonul filmului era mult mai dur decât cel afişat pe ecran, iar frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc tânăra prostituată şi omul de afaceri se îndepărtează mult de scenariul original.
“Pretty Woman” trebuia să se numească iniţial “3.000” şi făcea referire la suma de bani pe care chipeşul om de afaceri o înmânează tinerei prostituate pentru a petrece cu el o săptămână. Şi personajele aveau caractere diferite: Vivian trebuia să fie o fată modestă, prost educată şi dependentă de droguri, iar Edward, un milionar cu un carcater oribil.
În versiunea originală, Julia Roberts şi Richard Gere pleacă împreună de la hotel cu limuzina, însă milionarul o duce pe Vivian în casa ei mizeră, în timp ce el se întoarce la New York, la logodnică. La sfârşit, o Vivian furioasă primeşte cei 3.000 de dolari pentru săptămâna petrecută cu omul de afaceri de care se îndrăgostise. Un sfârşit brutal, dar mult mai aproape de realitate. Se pare totuşi că studiourile Disney au avut dreptate să rescrie scenariul, conchide ziarul spaniol.

×