x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film ”Prințesa Leia” din filmul Star of Wars, responsabilă de rubrica sentimentală a ziarului The Guardian

”Prințesa Leia” din filmul Star of Wars, responsabilă de rubrica sentimentală a ziarului The Guardian

11 Iun 2016   •   13:25
”Prințesa Leia” din filmul Star of Wars, responsabilă de rubrica sentimentală a ziarului The Guardian

Actriţa americană Carrie Fisher, cunoscută din seria de filme Star Wars în care o interpretează pe prinţesa Leia, va fi responsabilă a rubricii sentimentale a ziarului britanic The Guardian, relatează AFP.

Actriţa în vârstă de 59 de ani va încuraja tinerii cititori ai ziarului să-şi mărturisească sentimentele şi problemele personale.

Propriile experienţe şi lecţii de viaţă o vor ajuta pe actriţă să dea sfaturi. Carrie Fisher a avut în tinereţe probleme psihologice în urma dependenţei de droguri. Ea a promis ca va sfaturi pe baza "unei vieţi pline de răsturnări de situaţii şi accidente".

Fiică a popularei actriţe Debbie Reynolds, cunoscută din comedia muzicală, "Singing in the Rain" şi a celebrului actor Eddie Fisher, Carrie a avut o tinereţe plină de probleme. Ea a devenit cunoscută pe plan mondial datorită rolului prinţesei Leia din prima trilogie Star Wars, care a devenit un fenomen cultural între 1977 şi 1983.

Actriţa a declarat în diferite interviuri că a fost diagnostică în tinereşte cu tulburare bipolară şi că a fost dependentă de medicamente şi de cocaină. Ea a mărturisit, de asemenea, că fost supusă unei terapii cu electroşocuri.

Carrie Fisher şi-a mărturisit cititorilor ziarului The Guardian problemele, dependenţa, boala mintală şi maternitatea, care a ajutat-o să treacă peste toate aceste "nenorociri şi experienţe nefericite".

Fisher nu este prima vedetă care se ocupă de rubrica sentimentală a ziarului, înaintea ei rubrica a fost asigurată de celebra cântăreaţă canadiană Alanis Morissette. AGERPRES

×