x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Reîntâlnire Sue Ellen, JR şi Bobby. Revine Dallas pe micile ecran?

Reîntâlnire Sue Ellen, JR şi Bobby. Revine Dallas pe micile ecran?

04 Noi 2009   •   00:00
Reîntâlnire Sue Ellen, JR şi Bobby. Revine Dallas pe micile ecran?

Larry Hagman, alias JR Ewing, şi Linda Gray, care a jucat rolul soţiei lui JR, Sue Ellen, s-au reîntâlnit într-un show al televiziunii CBS, o ediţie specială numită "maşina timpului". Telespectatorii au fost trimişi înapoi în timp, în anul 1979, atunci când episodul "Cine l-a împuşcat pe JR?" a făcut o audienţă-record.



Şi Patrick Duffy, cel care l-a interpretat pe Bobby, fratele lui JR, şi-a făcut apariţia în emisiune, scrie Daily Mail. Toţi trei au vorbit despre rolurile jucate şi au dezvăluit câteva secrete din spatele camerelor de filmare.

Larry Hagman, de exemplu, a declarat că cea care l-a ajutat să aleagă rolul a fost soţia sa: "Ea a fost cea care a citit scenariul şi a spus că este rolul care mi se potriveşte cel mai bine. Duffy a glumit şi el pe seama "băiatului bun" pe care l-a interpretat în serial: "Mă duceam acasă şi le dădeam bătaie pisicilor ca să îmi revin. Rolul beu era de băiat bun aşa că a trebuit să fiu un băiat bun".

Directorii de la Warner Bros au pus în discuţie un remake al celebrului serial, Linda Gray şi Patrick Duffy, confirmând faptul că li s-a propus această revenire.

Atât Gray, cât şi Larry Hagman, care s-a luptat cu dependenţa de alcool şi a suferit un transplant de ficat sunt gata de a semna.  Serialul Dallas a fost unul dintre programele de televiziune cele mai de succes din toate timpurile şi a fost prezentat în 90 de ţări.

×
Subiecte în articol: film