x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Robert De Niro şi Julianne Moore vor fi vedetele unui serial de televiziune în regia lui David O. Russell

Robert De Niro şi Julianne Moore vor fi vedetele unui serial de televiziune în regia lui David O. Russell

09 Aug 2016   •   11:35
Robert De Niro şi Julianne Moore vor fi vedetele unui serial de televiziune în regia lui David O. Russell

Actorii Robert De Niro şi Julianne Moore vor fi vedetele unui serial de televiziune pe care îl pregăteşte regizorul David O. Russell, au informat mediile de specialitate Variety, Deadline şi The Hollywood Reporter, citate de EFE.

Proiectul, care se află în faza incipientă de dezvoltare, nu are încă titlu şi nici post de difuzare, dar surse apropiate au indicat că ar putea fi vorba de un serial poliţist a cărui acţiune se desfăşoară în anii '90. Potrivit unor informaţii ar putea fi vorba de un serial limitat care prezintă povestea într-un singur sezon.

Dacă proiectul prinde viaţă, această dramă pentru micile ecrane va marca o nouă colaborare dintre cineastul Russell şi actorul De Niro după cele anterioare în filmele 'Silver Linings Playbook' (2012) şi 'Joy' (2015).

Cea mai recentă apariţie pe marele ecran a dublului laureat cu Oscar pentru cel mai bun actor în 'Taxi Driver' (1976) şi 'Raging Bull' (1980) a fost comedia 'Dirty Grandpa', unde a jucat alături de tânărul Zac Efron.

Robert De Niro a mai jucat şi în viitoarea premieră 'Hands of Stone', un film bazat pe viaţa boxerului panamez Roberto 'Mano de Piedra', care îi mai are în distribuţie pe actorul venezuelean Edgar Ramírez şi actriţa cubaneză Ana de Armas.

Julianne Moore, laureată la rândul său cu un Oscar pentru cel mai bun rol feminin în 'Still Alice' (2014), a apărut anul acesta în filmul 'Maggie's Plan', iar printre proiectele sale viitoare se numără partea a doua a comediei cu spioni 'Kingsman' şi drama 'Wonderstruck' a regizorului Todd Haynes ('Carol', 2015).

AGERPRES

×
Subiecte în articol: robert de niro julianne moore