x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Romanul polițist scris de Bill Clinton și James Patterson va fi adaptat într-un serial TV

Romanul polițist scris de Bill Clinton și James Patterson va fi adaptat într-un serial TV

23 Sep 2017   •   15:00
Romanul polițist scris de Bill Clinton și James Patterson va fi adaptat într-un serial TV

Primul roman poliţist scris de fostul preşedinte american Bill Clinton, conceput în colaborare cu James Patterson, intitulat "The President is Missing", va fi adaptat într-un serial TV, au anunţat vineri reprezentanţii postului de televiziune prin cablu Showtime, citaţi de DPA. 

Acest roman prezintă povestea unui preşedinte american în exerciţiu care dispare în mod misterios de la Casa Albă. Volumul va apărea în librării în iunie 2018 şi marchează prima colaborare a unui preşedinte american la redactarea unui roman aparţinând genului thriller. 

"Mi-a făcut o adevărată plăcere să scriu această carte şi să lucrez cu Jim", a declarat Bill Clinton. "Şi abia aştept să văd modul în care Showtime va aduce la viaţă personajele din carte", a adăugat fostul preşedinte al Statelor Unite. 

"Casa Albă este un univers atât de interesant de explorat şi a devenit încă şi mai interesantă graţie informaţiilor unice deţinute de un fost preşedinte", a declarat la rândul lui scriitorul Jim Patterson, un foarte apreciat autor de romane poliţiste şi thriller. 

Postul de televiziune Showtime nu a dezvăluit deocamdată data la care va fi lansat noul serial TV. 

Bill Clinton, al 42-lea preşedinte al Statelor Unite, a scris deja mai multe cărţi de non-ficţiune, precum "My Life", "Back to Work: Why We Need Smart Government for a Strong Economy" şi "Putting People First: How We Can All Change America". 

James Patterson, cunoscut pentru romane precum "Kiss the Girls", "Along Came a Spider" şi volumele din seria literară "Alex Cross", a vândut peste 380 de milioane de cărţi pe plan mondial şi este primul scriitor din lume care a vândut peste 1 milion de eBook-uri. În 2016, James Patterson s-a clasat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în topul Forbes dedicat celor mai bogaţi scriitori din lume, cu un venit anual de 95 de milioane de dolari. În topul Forbes din 2017, scriitorul american a ocupat locul al doilea, fiind devansat de romanciera britanică J.K. Rowling.

AGERPRES

×