x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” se apropie de final, iar “Sărmana Maria” vine din 16 mai la Happy Channel

“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” se apropie de final, iar “Sărmana Maria” vine din 16 mai la Happy Channel

04 Mai 2018   •   20:50
“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” se apropie de final, iar “Sărmana Maria” vine din 16 mai la Happy Channel

Difuzat în premieră și în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel, serialul sud american “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” se apropie de final. Telespectatorii vor putea afla, marți (15 mai), de la ora 16.00, deznodământul poveștii, iar începând din 16 mai, celebra actriță Thalia va putea fi urmărită la Happy Channel în “Sărmana Maria”, producție care s-a bucurat de succes în întreaga lume.

Happy Channel difuzează, în aceste zile, ultimele episoade ale serialului ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu !” / ”Que te perdone Dios,yo no”. Producția, care are în distribuție actori consacrați precum Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones, se încheie marți (15 mai), finalul putând fi urmărit de la ora 16.00.

Din 16 mai, în grila postului de televiziune Happy Channel se va regăsi “Sărmana Maria” (“María la del Barrio”), care a avut premiera în anul 1995 în Mexic și a ajuns apoi să cunoască succesul în toată lumea. Thalia și Fernando Colunga vor putea fi urmăriți de telespectatori într-o poveste, care a cucerit fani de pretutindeni, de luni până vineri, între orele 16.00 – 18.00.

Sărmana Maria” spune povestea unei tinere orfane - María Hernández, interpretată de Thalia. După ce nașa ei moare, María ajunge în grija omului de afaceri Don Fernando De la Vega (Ricardo Blume), care o ia să locuiască alături de familia lui. Ea îl cunoaște astfel pe Luis Fernando (Fernando Colunga), de care se îndrăgostește. Initial, acesta decide să-i facă curte pentru a-și bate joc de ea, dar pe parcurs, el ajunge s-o iubească. Pierderea fiului ei, dar și alte momente grele prin care trece, o fac pe  María să ajungă pe punctul de a-și pierde mințile. O poveste de iubire presărată cu intrigi, dramă și numeroase momente emoționante.  

Din 16 mai, telespectatorii Happy Channel o urmăresc pe frumoasa Thalia în “Sărmana Maria”, de luni până vineri, de la ora 16.00.

Sursa foto: facebook.com/Thalia

 

×
Subiecte în articol: Sărmana Maria