x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Scarlett Johansson se retrage din proiectul unui film despre un transsexual

Scarlett Johansson se retrage din proiectul unui film despre un transsexual

14 Iul 2018   •   14:30
Scarlett Johansson se retrage din proiectul unui film despre un transsexual

Actriţa Scarlett Johansson s-a retrages din proiectul unui film în urma unei reacţii a activiştilor pentru apărarea drepturilor persoanelor transsexuale care au criticat alegerea sa susţinând că rolul principal în această producţie cinematografică ar trebui să fie atribuit unui transsexual, a notat vineri publicaţia Out, citată de DPA.

Johansson a atras critici dure după ce a acceptat rolul principal în filmul ''Rub & Tug'' a cărui acţiune este centrată pe bărbat transsexual care a deţinut în anii '70 mai multe saloane de masaj în Pittsburgh, stabilimente folosite drept paravan pentru prostituţie.

''Am o mare admiraţie şi dragoste pentru comunitatea trans şi sunt recunoscătoare pentru că discuţiile pe tema incluziunii continuă la Hollywood'', a spus Johansson pentru Out într-odeclaraţie oferită în exclusivitate.

''Deşi mi-ar fi plăcut să am oportunitatea de a aduce la viaţă povestea şi tranziţia lui Dante, înţeleg de ce mulţi consideră că el ar trebui interpretat de o persoană transsexuală şi sunt recunoscătoare pentru că această dezbatere pe tema distribuţiei, deşi controversată, a declanşat o conversaţie mai vastă despre diversitate şi reprezentare în film'', a adăugat ea. Agerpres

×
Subiecte în articol: scarlett johansson