x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Serialul "House of Cards", o nouă întrerupere a producţiei

Serialul "House of Cards", o nouă întrerupere a producţiei

27 Noi 2017   •   17:04
Serialul "House of Cards", o nouă întrerupere a producţiei

Compania care produce serialul House of Cards, Media Rights Capital, a spus membrilor echipei, printr-un email trimis duminică, faptul că show-ul va avea o întrerupere în următoarele două săptămâni, în condiţiile anchetei privind acuzaţiile îndreptate împotriva lui Kevin Spacey,  vedetă şi producător executiv în serialul Netflix, scrie CNN.

“În ultimele două luni toţi am testat şi am încercat moduri pe care niciunul dintre noi nu le-a prevăzut”, a scris Pauline Micelli, vicepreşedinte pentru afaceri legale în televiziune pentru Media Rights Capital. “Lucrul pe care trebuie să-l învăţăm din acest proces este că această producţie este mai mare decât o persoană, iar noi suntem foarte mândrii că suntem asociaţi cu una dintre cele mai loiale şi talentate echipe din această afacere”.

Emailul a fost trimis către echipa CNN Money de către un purtător de cuvânt al companiei.

Persoanele din echipă vor continua să fie plătite în această perioadă de două săptămâni, potrivit emailului. Scriitorul serialului şi un mic grup din echipă lucrează la producţie în această perioadă.

Producţia celui de-al şaselea, şi utlim, sezon al serialului House of Cards a fost întreruptă după ce Spacey a fost pentru prima dată acuzat de hărţuire sexuală în octombrie. Actorul Anthony Rapp a spus pentru BuzzFeed că Spacey i-a făcut avansuri sexuale în 19986, când Rapp avea 14 ani.

×