x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Sonia și Tudor Caragea primesc o veste tulburătoare în cel de-al șaselea episod al serialului “Fructul oprit”

Sonia și Tudor Caragea primesc o veste tulburătoare în cel de-al șaselea episod al serialului “Fructul oprit”

21 Feb 2018   •   19:30
Sonia și Tudor Caragea primesc o veste tulburătoare în cel de-al șaselea episod al serialului “Fructul oprit”

Cel de-al șaselea episod al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 21.15, aduce în continuare în fața telespectatorilor imagini spectaculoase filmate în Turcia. Aflați în Istanbul, pentru a-și sărbători luna de miere, Sonia (interpretată de Michaela Prosan) îi pregătește o surpriză soțului ei, Tudor Caragea (Adrian Titieni), însă momentul lor este întrerupt de o veste tulburătoare

“Fructul oprit”, serialul produs și regizat de Ruxandra Ion, își continuă astăzi (21 februarie) povestea cu cel de-al șaselea episod, care poate fi urmărit de la ora 21.15, la Antena 1. Fanii producției vor putea urmări secvențe filmate de actorii lor preferați în Istanbul, acolo unde Sonia și Tudor Caragea aleg să-și petreacă luna de miere, însoțiți de cei doi copii, Ana și Petru Caragea, de Helene, dar și de Alex.

Suspectă de cancer, Sonia profită de locul în care se află și își continuă analizele medicale la un spital din Istanbul. Pentru a nu-i da de bănuit soțului ei, care nu este la curent cu problemele sale de sănătate, Sonia face în așa fel încât ca Tudor să se bucure de luna lor de miere. Într-o ținută seducătoare, aceasta îi pregătește o cină romantică, așteptându-l cu specialități culinare turcești. Momentul lor special este însă întrerupt de un mesaj tulburător, care le dă brusc peste cap întâlnirea.

Ce veste primește Sonia, ce decid Vasile și Lina Boască în legătură cu căsătoria fiicei lor, Cami, acestea sunt doar câteva întrebări care își vor primi răspunsul în episodul serialului, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări, în această seară, de la ora 21.15.

Începând de săptămâna viitoare, “Fructul oprit” se va difuza miercurea, de la ora 20.00 la Antena 1.  

×