x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film VIDEO - Star Wars: The Force Awakens, detronat de o comedie poliţistă

VIDEO - Star Wars: The Force Awakens, detronat de o comedie poliţistă

18 Ian 2016   •   21:53
VIDEO - Star Wars: The Force Awakens, detronat de o comedie poliţistă

The Force Awakens", noul lungmetraj din seria "Star Wars", a fost detronat din fruntea box-office-ului nord-american de comedia poliţistă "Ride Along 2", alunecând chiar pe locul al treilea, potrivit datelor preliminare oferite de compania Exhibitor Relations şi citate de AFP.

"Ride Along 2" a avut încasări de 34 de milioane de dolari de vineri până duminică, în primul său weekend pe ecranele nord-americane. Pelicula a fost lansată exact la doi ani după prima parte, care a obţinut încasări de 41,52 milioane de dolari în primul său weekend în cinematografe.

În filmul semnat de Tim Story, comicul Kevin Hart joacă rolul unui poliţist debutant care vrea să devină inspector de poliţie ca şi cumnatul său, interpretat de rapper-ul Ice Cube, însă cei doi se confruntă cu o bandă de traficanţi de droguri din Miami.

Pe locul al doilea se menţine "The Revenant", noul lungmetraj al regizorului Alejandro Gonzalez Inarritu, cu 12 nominalizări la premiile Oscar din acest an, care urmează să fie decernate pe data de 28 februarie la Los Angeles.

Filmul, care i-ar putea aduce interpretului principal Leonardo DiCaprio primul său Oscar, a obţinut 29,5 milioane de dolari pe parcursul weekend-ului trecut şi 87,50 milioane în patru săptămâni de proiecţie pe ecrane.

Pe locul al treilea se află "Star Wars: The Force Awakens", cu încasări de 25,12 milioane de dolari weekend-ul trecut şi 851 milioane de cinci săptămâni în Statele Unite şi Canada. La nivel mondial, cel de-al şaptelea film din seria "Star Wars" a obţinut 1,86 miliarde de dolari, ocupând locul al treilea în topul încasărilor, după "Titanic" (2,2 miliarde) şi "Avatar" (2,8 miliarde).

Poziţia a patra în box-office-ul nord-american este ocupată de pelicula lui Michael Bay "13 Hours", un film despre atacul din 11 septembrie 2012 asupra Consulatului american din oraşul libian Benghazi, cu încasări de 16 milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

Comedia "Daddy's Home" ocupă locul al cincilea în box-office, cu încasări de 9,3 milioane de dolari şi un total de 129,30 de milioane după patru săptămâni în cinematografe. Filmul lui Sean Anders, cu Will Ferrell şi Mark Wahlberg, prezintă povestea unui tată care trăieşte fericit alături de fiul său vitreg, până când tatăl biologic îşi face apariţia.

Ride Along 2

×
Subiecte în articol: ride along 2 kevin hart ide cube star wars