x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Stephen Moyer: interviu cu un vampir

Stephen Moyer: interviu cu un vampir

de Cristiana Stamatescu    |    06 Oct 2011   •   21:00
Stephen Moyer: interviu cu un vampir

Desi Stephen Moyer era un nume cunoscut datorita celor 15 ani de cariera in televiziune, celebritatea adevarata a venit o data cu Alan Ball, care l-a distribuit in rolul unui vampir de 173 de ani din serialul HBO True Blood. Gratie incredibilei atractii dintre actor si partenera sa de ecran, Anna Paquin (intre timp, cei doi s-au si casatorit), True Blood a devenit cel mai de succes si mai urmarit serial HBO de la Clanul Soprano incoace.

• Nu te surprinde faptul ca serialul nu e urmarit doar de un segment anume?

Toata lumea iubeste serialul... Asa e! Ieri, la sala, am fost interpelat de un batranel de 80 de ani si de fiul sau, de vreo 55! M-au recunoscut... si-apoi a venit si nepotul sau. Erau trei generatii de barbati care se uitau la serial la un loc cu toata familia!

• Ma intrebam daca discuti cu sotia ta despre ce se-ntampla la munca...

Sunt intrebat adeseori chestia asta. Adevarul e ca ne-am cunoscut datorita muncii noastre la acest serial. Echipa e o familie: ne cu­noas­tem cu totii de patru ani si ne-au vazut apropiindu-ne unul de celalalt. Alaturi de ei ma simt ca acasa. Asa ca intrebarea corecta e daca nu cumva simt munca la fel de 'acasa' precum casa noastra reala... Dar, mai nou, dat fiind ca Sookie si Bill nu mai sunt apropiati, programul meu si-al Annei nu mai este chiar acelasi si-mi place s-o intreb cum a fost sexul cu suedezul cel aratos... Cum sunt pectoralii lui Alex... Cam astea-s intrebarile ce-mi trec prin minte.

• Dat fiind programul incar­cat... cum reusiti sa pastrati viu romantismul relatiei?

Buna intrebare! si unde mai pui ca si copiii mei locuiesc cu noi! Avem un program normal... Daca eu am de lucru, Anna ii duce la scoala - si viceversa. Ducem o viata cat se poate de normala. Iar cand avem amandoi liber si ne-am pregatit deja partitura pe saptamana urmatoare, plecam undeva pentru week-end. Ne place sa mergem in Santa Barbara sau in Laguna Beach. Oriunde, de fapt... La munte, aerul e mai curat... Deci ne facem timp pentru noi. In fiecare an, serialul e tot mai lung - a inceput cu sase luni si-acum dureaza opt luni. Daca s-ar da premii pentru anvergura unui serial, nu cred c-am putea pierde vreodata. E cel mai ambitios program tv.

• Vedeti serialul impreuna? Va criticati reciproc?

N-as face niciodata asa ceva. Imi cunosc bine interesul... Ador sa ma uit la serial cu Anna, dar am terminat filmarile acum trei saptamani, si de-atunci suntem in vacanta. Ne-am dus cu copiii la o ferma si, inainte de asta, am fost pret de-o saptamana in parcul Yellowstone. E o intreaga nebunie. Copiii, auditiile, intalnirile...

• Cum True Blood e plin de scene de sex, poate ca e ciudat sa le urmariti impreuna...

Mi-ar placea sa pot spune ca nu-mi pasa, dar nu e asa... Insa si ea ma vede pe mine in scene de sex cu alte persoane... Daca suntem amandoi odihniti si relaxati, nu e nici o problema. Altfel, iti vin tot soiul de idei in minte... Dar unul dintre avantajele faptului ca amandoi suntem actori e acela ca, atunci cand unul din noi are de filmat o scena de sex, celalalt stie ca e doar un rol si ca nu inseamna nimic. Aceste lucruri trebuie discutate in cuplu - e ciudat sa filmezi o astfel de scena stiind foarte bine ca partenerul tau de viata o s-o vada. Intr-unul dintre episoadele viitoare exista o astfel de scena in care eu sunt cu cineva, iar ea cu altcineva - in mijlocul filmarii ne-am facut timp sa ne vedem nitel si ne-am sarutat. E o meserie ciudata, dar, la fel ca in casatorie, e crucial sa ai incredere in celalalt.

×
Subiecte în articol: film serial True Blood stephen moyer