x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Stilista Adina Buzatu comentează ţinutele domnilor de la Cannes. Cum i s-a părut Brad Pitt (GALERIE FOTO)

Stilista Adina Buzatu comentează ţinutele domnilor de la Cannes. Cum i s-a părut Brad Pitt (GALERIE FOTO)

24 Mai 2012   •   08:26
Stilista Adina Buzatu comentează ţinutele domnilor de la Cannes. Cum i s-a părut Brad Pitt (GALERIE FOTO)

In fiecare an, Festivalul de Film de la Cannes gazduieste si premiaza cele mai bune pelicule, dar si cele mai reusite tinute vestimentare. Actori, regizori, scenaristi, toti depun eforturi pentru a straluci pe covorul rosu.

Adina Buzatu, una dintre vocile romanesti avizate sa comenteze tinutele barbatesti, a rascolit fotografiile de la marele eveniment cinematografic si a criticat obiectiv tinutele domnilor.

Bine imbracati:

Ed Westwick

La numai 25 de ani tanarul actor Ed Westwick ne demonstreaza inca o data ca stilul si eleganta sunt calitati innascute! El a aratat impecabil intr-un smoking bine croit, camasa alba si un papion simplu negru, la prezentarea filmului Romeo & Juliet care a avut loc la Majestic Terrasse, in timpul Festivalului de la Cannes. Frizura nonconformista si privirea seducatoare sunt punctele lui forte.

Edward Norton

Edward Norton ramane unul dintre cei mai stilati actori de la Hollywood. El a ales pentru premiera filmului Moonrise Kigdom un smoking albastru inchis, cravata ingusta neagra si o camasa alba, piese care au compus o tinuta simpla, dar de bun gust. Nu puteau lipsi pantofii din lac.

Alec Balwin

Desi nu are o silueta de invidiat, Alec Baldwin a demonstrat ca un smoking bine ales poate flata pe oricine. Cu zambetul seducator si ochii albastri, pusi in valoare de nuanta smoking-ului, el si-a sedus pe loc audienta, la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes.

Valeriu Andriuta

Un actor mai putin cunoscut publicului din Romania, Valeriu Andriuta a fost de o eleganta desavarsita la premiera filmului Dupa Dealuri, regizat de Cristian Mungiu. El a purtat smoking Messagerie, lucrat manual, cu revere din matase naturala, camasa CIT Luxury si batista din matase naturala, de la Ascot, toate din magazinul Trends by Adina Buzatu. Aspectul sauvage al parului si al barbii au venit in continuarea rolului jucat in film.

Bruce Willis

Timpul a trecut peste Bruce Willis, dar actorul si-a pastrat atitudinea si prestanta cu care ne-a obisnuit. El a punctat la capitolul eleganta, alegand un smoking negru, camasa de ceremonie si papion. Singura greseala pe care a facut-o este faptul ca a purtat haina inchisa la ambii nasturi.

Prost imbracati:

Ryan Gossling

Tinuta pe care a purtat-o Ryan Gossling, la sedinta foto a filmului Drive este departe de a fi una inspirata! Cardiganul albastru marin cu margine alba are aspectul unei bluze de pijama si nu se potriveste deloc cu pantalonii albi si pantofii bicolori, clasici. Intentia de a arata altfel i-a reusit, insa intr-un mod negativ.

Bill Murray

Dezastru vestimentar! Cu sau fara intentia de a ridiculiza Festivalul de Film de la Cannes, actorul Bill Murray a facut o alegere vestimentara iesita din comun, insa nefericita, tinand cont de contextul dat. Cele trei feluri de carouri de pe camasa, pantalonii si sacoul sunt complet nepotrivite, iar pantofi loafers au un aspect batrinicios!

Brad Pitt

Se poarta stilul boem. Aerul hippie al tinutei lui Brad Pitt este fara doar si poate in tendinte. Culoarea costumului ales de actor pentru sedinta foto a filmului Killing Them Softly este superba, dar nu si accesoriile! Pantalonii sunt mult prea lungi si dau un aspect neglijent acestui look.

Gerard Butler

Tinuta casual aleasa de Gerard Butler pentru sedinta foto a filmului Motor City pare varianta de urgenta, in urma pierderii bagajelor, la aeroport. Nu il avantajeaza deloc si nu se potriveste acestui gen de eveniment. Cu siguranta cel mai simplu costum i-ar fi venit mult mai bine actorului scotian, in varsta de 42 de ani.


Ewan Mc Gregor

Tinuta ar fi fost frumoasa. Costumul albastru marin ii vine excelent, dar pantofii "desert boots" sunt prost alesi.

×