x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Tolgahan Sayışman, actorul din “Perla Neagră”, mărturisire emoționantă: “Familia este totul”

Tolgahan Sayışman, actorul din “Perla Neagră”, mărturisire emoționantă: “Familia este totul”

26 Iun 2018   •   16:32
Tolgahan Sayışman, actorul din “Perla Neagră”, mărturisire emoționantă: “Familia este totul”

Este unul dintre cele mai iubite staruri din Turcia, dar este și un bărbat norocos. Tolgahan Sayışman, protagonistul blockbusterului turcesc “Perla neagră” – difuzat în exclusivitate la Happy Channel, este căsătorit cu Miss Albania 2008.

Are o carieră în plină ascensiune și… o soție Miss! Reușitele de pe plan profesional îi sunt completate de fericirea pe care o trăiește în cel personal. “Familia este totul.”, crede cu tărie Tolgahan Sayışman. Mesajul însoțește o fotografie în care celebrul actor din Turcia este surprins alături de persoane dragi, printre acestea aflându-se părinții lui, dar și Almeda Abazi, femeia care i-a devenit soție, pe 13 februarie 2017, chiar în ziua aniversării ei. Partenera sa de viață îi împărtășește pasiunile pentru modelling și actorie. În 2007, ea a câștigat Miss Tirana, iar un an mai târziu a fost desemnată Miss Albania.

La 36 de ani, Tolgahan Sayışman a mai adăugat în CV-ul său un nou rol principal. În această vară, telespectatorii îl pot urmări în “Perla neagră”, serialul difuzat de luni până joi, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Kenan(Tolgahan Sayışman) și Hazal(Hande Erçel) sunt protagoniștii producției “Perla neagră”, doi tineri care și-au jurat iubire veșnică și care întâmpină numeroase obstacole în povestea lor de dragoste. “Atâta timp cât voi trăi, până la ultima suflare, te voi iubi numai pe tine!”, îi spune Kenan iubitei sale. Hazal este ospătăriță la unul dintre cele mai luxoase resorturi din orașul Çeşme, iar Kenan este un chipeș pescar, dornic să-și depășească condiția. Cei doi plănuiesc să se căsătorească, însă visul lor este spulberat odată cu apariția lui Vural(Berk Hakman), un afacerist influent și bogat. Întrucât îi amintește de fosta lui soție decedată – Naz, acesta face o obsesie pentru Hazal și o obligă să se căsătorească cu el(șantajând-o).  Cu o zi înainte de nunta cu bărbatul iubit, Hazal îl părăsește pe Kenan pentru a deveni soția lui Vural. Fără să cunoască adevărul, Kenan trăiește convins că Hazal a ales banii și decide să se răzbune pe femeia care i-a provocat o suferință imensă.

De luni până joi, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate Perla neagră”. O poveste de iubire, presărată cu momente emoționante, intrigi și suspans!

 

Sursa foto: Instagram (Tolgahan Sayışman)

×
Subiecte în articol: Perla Neagra Tolgahan Sayışman