x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Tony Soprano" a primit ultimul omagiu din partea familiei, prietenilor şi fanilor

"Tony Soprano" a primit ultimul omagiu din partea familiei, prietenilor şi fanilor

27 Iun 2013   •   21:25
"Tony Soprano" a primit ultimul omagiu din partea familiei, prietenilor şi fanilor

Familia, prietenii şi fanii i-au adus joi un ultim omagiu lui James Gandolfini, în cadrul funeraliilor care au avut loc la catedrala St. John the Divine din New York, la o săptămână după ce starul în vârstă de 51 de ani a murit în urma unui atac de cord, în timpul unei vacanţe la Roma.

Soţia actorului, Deborah Lin Gandolfini, Edie Falco, interpreta soţiei lui Tony Soprano în "Clanul Soprano", prietenii şi David Chase, creatorul şi producătorul executiv al serialului care l-a făcut celebru pe Gandolfini, au vorbit în cadrul ceremoniei organizate pentru regretatul actor.

Zeci de fani au aşteptat pe căldură să vadă cum actori precum Alec Baldwin, Steve Buscemi şi John Turturro sau guvernatorul de New Jersey, Chris Christie, au intrat în catedrală pentru ceremonie.

Alţi fani au reuşit să asiste la serviciul funerar, care a fost deschis publicului. În total, circa 1.500 de persoane au luat parte la ceremonie pentru a-i aduce un ultim omagiu "celei mai generoase persoane din lume", un om "vulnerabil", actor "în căutarea adevărului", care "îşi punea tot sufletul în rolurile sale".

Pe lângă rolul mafiotului depresiv, care i-a adus un Glob de Aur şi trei Premii Emmy, Gandolfini a a avut prestaţii memorabile în "True Romance" (1993), "She"s so lovely" (1997), "The Mexican" (2001), "The Man Who Wasn"t There" (2001), "In the Loop" (2009) ori "Zero Dark Thirty" (2012).


×