x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Travolta vorbeşte, în premieră, despre moartea fiului său

Travolta vorbeşte, în premieră, despre moartea fiului său

10 Noi 2009   •   00:00
Travolta vorbeşte, în premieră, despre moartea fiului său

Pentru prima oară de la tragica moarte a fiului său, în ianuarie, John Travolta a acordat un interviu pentru USA Today. Actorul mărturiseşte că se luptă zilnic pentru a-şi reveni din durearea cauzată de dispariţia lui Jett, soţia şi fiica acestuia fiind încă în stare de şoc.



"În asemenea momente, ai nevoie ca prietenii să-ţi fie aproape", a precizat actorul. Travolta a precizat că a hotărât să rupă tăcerea, pentru a-şi promova fiica de 9 ani, care va juca în filmul "Old Dogs", ce va apărea pe marile ecrane americane pe data de 25 noiembrie 2009.

"Am hotărât că este bine să o prezentăm lumii şi să îi oferim un viitor strălucit în film", a spus Travolta, în interviul acordat USA Today.

Kelly Preston, soţia lui John Travolta, a declarat: "Este dificil. Uneori, ceva ce este bine pentru moment, nu mai este la fel a doua zi. Ceea ce cred ca ne-a ajutat cel mai mult, au fost oamenii care sunt importanţi, oamenii pe care îi iubim şi care ne-au fost alături. Uneori, a ajutat şi să fim singuri".

Fiul de 16 ani al lui Travolta, Jett, a murit pe 2 ianuarie, în urma unei crize, în timpul vacanţei pe care familia Travolta o petrecea în insulele Bahamas. Copilul era autist, suferind de o afecţiune numită sindromul lui Kawasaki.

Tragedia familiei Travolta este departe de a se fi terminat, ea fiind implicată într-un proces de şantaj. Actorul a depus mărturie împotriva fostei senatoare, Pleasant Bridgewater, şi şoferului de ambulanţă, afirmând că aceştia l-au ameninţat că vor dezvălui "adevărul" despre moartea fiului său, în cazul în care nu primesc 25 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: film john travolta kelly preston