x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Un documentar despre viaţa lui Whitney Houston afirmă că artista a fost abuzată sexual când era copil

Un documentar despre viaţa lui Whitney Houston afirmă că artista a fost abuzată sexual când era copil

17 Mai 2018   •   13:54
Un documentar despre viaţa lui Whitney Houston afirmă că artista a fost abuzată sexual când era copil

Un nou documentar despre viaţa lui Whitney Houston afirmă că aceasta a fost abuzată sexual când era copil, scrie The Independent.

Documentarul “Whitney”, regizat de producătorul Kevin Macdonald, care a debutat la Festivalul de Film de la Cannes, afirmă că artista a fost abuzată de verişoara ei, cântăreaţa Dee Dee Warwick.

Acuzaţiile sunt făcute în cadrul documentarului de către fratele vitreg al lui Houston, fostul jucătorul de bachet de la NBA, Gary Garland-Houston, cât şi de către mătuşa ei, Mary Jones.

Garland-Houston a afirmat că atât el, cât şi sora lui vitregă, Whitney, au fost abuzaţi sexual de către Warwick, când Whitney avea trei sau patru ani. Jones a afirmat în mai multe rânduri că artista obişnuia să vorbească despre faptul că a fost “molestată la o vârstă fragedă” de către o femei.

Dee Dee Warwick, care a avut o carieră de succes în industria muzicală din 1970, era nepoata mamei lui Houston. Sora sa mai mare a fost cântăreaţa de soul Dionne Warwick.

Houston – una dintre cele mai de succes cântăreţe ale tuturor timpurilor – a murit în 2012, la vârsta de 48 de ani, fiind găsită înecată într-o cadă. Trei ani mai târziu, fiica sa, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită inconştientă într-o cadă. Aceasta a murit la 22 de ani, după ce a stat şase luni în comă.

×