x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Un singur spectator la premiera celui mai recent film al actriţei Uma Thurman

Un singur spectator la premiera celui mai recent film al actriţei Uma Thurman

28 Mar 2010   •   00:00
Un singur spectator la premiera celui mai recent film al actriţei Uma Thurman

Cel mai recent film al actriţei Uma Thurman, "Motherhood", a fost unul dintre cele mai mari eşecuri de box office, după ce, la premiera din Marea Britanie a fost vândut un singur bilet.



Aproximativ 12 persoane s-au dus să vadă "Motherhood" în week-end-ul în care pelicula a avut premiera, înregistrând vânzări de numai 131 de dolari. Filmul prezintă povestea semi-autobiografică a unui părinte din New York. Scenariul şi regia sunt realizate de Katherine Dieckman.

Numai unui singur cinematograf britanic i s-a acordat permisiunea de a rula filmul în această lună, producătorii filmului sperând că această exclusivitate va genera interes şi succes la box office. În schimb, cinefilii au stat acasă, spre ruşinea vedetei din Pulp Fiction şi Kill Bill, care îşi împarte timpul între Londra şi New York.

Se pare că "Motherhood", care le mai are în distribuţie pe starurile Jodie Foster şi Minnie Driver, a înregistrat încasări de numai 100.000 de dolari, anul trecut, în SUA.

"Nu am auzit în viaţa mea de aşa ceva. Nu este vorba de un film mic, independent. Este uimitor că numai 11 oameni s-au deranjat să se ducă să o vadă pe Uma Thurman", a declarat criticul de film Barry Norman.

×
Subiecte în articol: film