x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Victor Popescu, Traian din “Fructul oprit”, are planuri mărețe: “Vreau să mă fac arhitect”

Victor Popescu, Traian din “Fructul oprit”, are planuri mărețe: “Vreau să mă fac arhitect”

04 Dec 2018   •   17:24
Victor Popescu, Traian din “Fructul oprit”, are planuri mărețe: “Vreau să mă fac arhitect”
Sursa foto: DIANA OROS

La 13 ani, trăiește o experiență la care mulți visează, își duce cu conștiinciozitate studiile mai departe și visează la o carieră în arhitectură. Victor Popescu, tânărul care îl interpretează pe Traian în serialul Fructul oprit, este invitatul CulTOUR, care se va difuza astăzi de la ora 17.30 la Happy Channel.

Echipa emisiunii “CulTOUR” a ajuns acasă la frații Popescu, Victor și Călin, doi băieți simpatici și talentați, pe care telespectatorii îi pot urmări în serialul “Fructul oprit”. Victor are 13 ani, este în clasa a VII-a cu specializare în Matematică. El a participat la foarte multe olimpiade și a obținut rezultate remarcabile. “Vreau să mă fac arhitect, pentru că această meserie îmbină tot ce îmi place, matematica, desen, lego construit”, a povestit el la “CulTOUR”, ediție care se va difuza astăzi de la ora 17:30 la Happy Channel. 

Când vine vorba de familie, Victor face mărturisiri emoționante. “Părinții mă ajută mereu cu sfaturi. << Nu este nimic, poți să îndrepți, poți să mai încerci>>. Ei mă ajută de fiecare dată (…) Cred că este foarte greu să fii părinte. De aceea, aș vrea să văd cum decurge o zi ca părinte, să ai trei copii pe cap”, a spus el.  Iar cu frații lui, Călin și Irina, se înțelege de minune. “Am mulți prieteni, dar cei mai buni prieteni sunt frații mei”, a completat el la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Cum a ajuns Victor să joace în “Fructul oprit”, ce spune despre această experiență, ce pasiuni are, toate acestea și multe alte lucruri despre carismaticul tânăr, astăzi, de la ora 17:30, la Happy Channel. 

×