x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film VIDEO. Imagini cu Gara din Timişoara, în campania de promovare a noului film James Bond

VIDEO. Imagini cu Gara din Timişoara, în campania de promovare a noului film James Bond

22 Sep 2012   •   14:03
VIDEO. Imagini cu Gara din Timişoara, în campania de promovare a noului film James Bond


Imagini filmate in Gara de Nord din Timisoara au fost incluse intr-un clip video care face parte din campania de promovare a unei marci de bere destinat celui mai recent film din seria "James Bond".

Din motive pur financiare, pentru finalizarea productiei ultimului film din serie, James Bond a renuntat la vodca pentru bere. Unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume, a lansat, pe 20 septembrie, un clip TV pentru a promova cel de-al 23-lea film din seria "James Bond", intitulat "Skyfall", in rolurile principale apar Daniel Craig si Berenice Marlohe.

In spotul publicitar, plin de scene extrem de dinamice, filmate in timpul unei calatorii cu trenul, apar secvente cu Gara de Nord din Timisoara, surprinse de o echipa de cameramani, si adaugate in etapa de procesare.

Clipul publicitar a fost conceput ca un omagiu adus francizei "James Bond" fiind incluse o serie de elemente din filmele precedente din aceasta serie.
Pe coloana sonora a clipului apare piesa "Man Like That", compusa si interpretata de muzicianul neozeelandez Gin Wigmore.

×