x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Vince Vaughn nu mai este burlac

Vince Vaughn nu mai este burlac

05 Ian 2010   •   00:00

Vince Vaughn s-a căsătorit cu iubita sa, Kayla Weber, sâmbătă, 2 ianuarie, în oraşul lui natal, Chicago (SUA), potrivit unui comunicat emis de agentul de presă al actorului american, informează accesshollywood.com.



Vince Vaughn a cerut-o de soţie pe Kayla Weber - în vârstă de 30 de ani, originară din oraşul canadian Calgary, de profesie agent imobiliar - la începutul anului trecut. Potrivit unui interviu acordat de tatăl Kaylei Weber pentru Montreal Gazette, cererea în căsătorie formulată de Vince Vaughn a fost deosebit de romantică.

Vaughn, starul comediei romantice "De Crăciun nu stăm acasă!/ Four Christmases", renumit, de altfel, pentru interpretarea unor roluri de burlac înverşunat în comedii precum "Spărgătorii de nunţi/ Wedding Crashers" şi "Pierde vară/ Swingers", a cerut-o în căsătorie pe iubita sa pe 14 februarie 2009, de Sfântul Valentin, sprijinindu-se într-un genunchi şi oferindu-i un inel cu un diamant de patru carate, în valoare de 125.000 de dolari.

Vince Vaughn, în vârstă de 39 de ani, a preferat ca relaţia lui cu Kayla Weber să rămână discretă, spre deosebire de precedenta lui relaţie, intens mediatizată, cu actriţa Jennifer Aniston, partenera sa din filmul "Despărţiţi, dar împreună/ The Break-Up". Cei doi actori s-au despărţit la sfârşitul anului 2006.

×
Subiecte în articol: film