x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Hard Rock Café, în Herăstrău

Hard Rock Café, în Herăstrău

de Alex Revenco    |    09 Ian 2008   •   00:00
Hard Rock Café, în Herăstrău

La 20 ianuarie, Hard Rock In­ternational, una dintre cele mai cunoscute mărci la nivel mondial, urmează să-şi des­chidă prima filială din Româ­nia. Hard Rock Café Bucu­reşti este situat în Parcul He­răstrău.

 

Lanţul Hard Rock International, cu peste 130 de lo­caţii în 46 de ţări de pe glob, este renumit în lu­mea întreagă pentru muzica rock, obiec­tele de colecţie aparţinând vedetelor rock internaţionale, pentru meniul (identic pe întreaga planetă) şi concertelor de calitate pe care le oferă. Primul Hard Rock Café din Ro­mânia le va oferi tuturor celor care îi vor trece pragul o experienţă americană de neuitat, într-o atmosferă rock ’n’ roll.

 

ROCK SHOP. Hard Rock Café Bucureşti este situat în inima oraşului, în Parcul Herăstrau, în apropierea Arcului de Triumf, fiind la îndemâna atât a bucureştenilor, cât şi a turiştilor. “Bucureştiul este un oraş extraordinar şi plin de viaţă, cu o mare varietate de oferte culturale, iar România şi regiunile limitrofe reprezintă zone importante pentru Hard Rock International”, a spus Hamish Dodds, pre­şedinte şi CEO Hard Rock International. În locaţia de la Bucureşti ne vom putea bucura de meniul unic oferit de Hard Rock, dar şi de tricouri, insigne şi alte obiecte din colecţiile limitate Hard Rock, co­mercializate în Rock Shop.

 

COLECŢIE. Pereţii Hard Rock Café Bucureşti vor fi decoraţi cu obiecte care le-au aparţinut celor mai faimoase staruri din lumea mu­­zicii, din celebra colecţie Hard Rock. Hard Rock Café Bucureşti are 220 de locuri în interior, 120 de lo­­curi pe terasa ex­t­erioară şi, la con­certe, 450 de locuri în picioare. Cei interesaţi de mai multe amă­nunte despre Hard Rock International sau HRC Bucu­reşti pot accesa www.hardrock.com şi www.hardrock.com/bucharest.

 

Program

Rock Shop-ul va fi deschis între orele 12:00 şi 22:00, restaurantul, 12:00-24:00. Vor fi multe concerte live, Rocktober în oc­tom­­brie, sărbători ca Valentine’s Day, St. Patrick’s Day, Paştele, Mas Tequila, Ziua Fon­datorilor (14 iunie) etc. Când nu sunt concerte se va difuza mu­zica tras­mi­să concomitent peste tot în lume. 

 

alex.revenco@jurnalul.ro

×