x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info muzică 10 iulie 2007

Info muzică 10 iulie 2007

10 Iul 2007   •   00:00

BILETE - 100 de lei la Black Eyed Peas

Biletele pentru concertul pe care trupa Black Eyed Peas il va susţine in Romănia la data de 15 septembrie costă 100 de lei. Ele pot fi achiziţionate de pe site-ul bilet.ro şi din reţeaua de magazine bilet.ro. Spectacolul va incepe la ora 20:00 şi va avea loc la Arenele Romane. In deschidere, atmosfera va fi incălzită de Simplu. Concertul BEP de la Bucureşti face parte din turneul "Pepsi Black Blue and You", care trece prin 13 ţări din intreaga lume. (R.G.)

Â

SURPRIZE - Iris deschide Rolling Stones

Organizatorii spectacolului Rolling Stones au mai pregătit o surpriză zecilor de mii de spectatori care vor fi prezenţi la 17 iulie pe Stadionul "Lia Manoliu": trupa Iris va cănta in deschiderea celui mai mare concert al anului. Recitalul Iris va incepe la ora 18:00 şi va dura o jumătate de oră. Ultimele bilete rămase in vănzare (categoriile Gazon B - 87 de lei şi Peluză - 97 de lei) mai pot fi achiziţionate numai de pe site-ul www.ticketpoint.ro şi din magazinele Diverta din Bucureşti. In cazul in care biletele nu vor fi epuizate, acestea vor putea fi cumpărate in ziua concertului de la casele de bilete amenajate la intrările Stadionului "Lia Manoliu", incepănd cu ora 10:00. (R.G.)

In suburbia - Punk-ska cu La Plebe

Clubul Suburbia va găzdui măine seară, de la ora 21:00, două trupe punk americane, foarte apreciate la această oră. La Plebe (foto), cel mai bun grup punk din San Francisco - conform presei de specialitate - va susţine un concert de zile mari, ocazie cu care grupul işi va prezenta primul longplay produs de faimosul Bill Gould (Faith No More, Brujeria). Cea de-a doua trupă invitată, Strike Anywhere, va aduce "consumatorilor" de punk-ska piese de pe noul album, "Dead FM". (R.G.)

VIDEOCLIP - Krypton "Se preface in ploaie"

Trupa Krypton a filmat un nou videoclip al piesei "Viaţa nu e un vis" de pe noul album, "Mă prefac in ploi", care va fi lansat in această vară. Scenariul videoclipului este semnat de regizorul Dragoş Stănescu. Trupa va lansa discul in următoarea componenţă: Eugen Mihăiescu - chitară solo, Tony Şeicărescu - voce, Cătălin Fotin - chitară bas, Cătălin Putingher - tobe. Materialul va conţine zece piese, dintre care două sunt remixuri la piesele "Poziţia de drepţi" şi "Incearcă să crezi". (R.G.)

×
Subiecte în articol: cultura