x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andreea Berecleanu își va petrece vacanța în Japonia și Bali

Andreea Berecleanu își va petrece vacanța în Japonia și Bali

17 Iul 2015   •   10:01
Andreea Berecleanu își va petrece vacanța în Japonia și Bali

După un an în care a fost alături de telespectatori la pupitrul principalului jurnal al Antenei 1, Andreea Berecleanu se pregătește de o binemeritată vacanță, pe care o va petrece în două locuri pe cât de deosebite, pe atât de îndepărtate: Japonia și Bali.

Duminică, 19 iulie, la Antena Stars, de la ora 13:00, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, Andreea îi va povesti Florentinei Fântânaru despre locurile în care a ajuns până acum, dar și despre celebritățile întâlnite în timpul călătoriilor sale. Într-un restaurant din Los Cabos, de exemplu, l-a văzut pe George Clooney.

„N-am avut curajul să mă apropii. Este pentru prima dată”, mărturisește Andreea. Întrebată de Florentina ce anume a reținut-o, frumoasa prezentatoare recunoaște: „Emoția [...] cred că pe George Clooney am vrut să-l admir de la distanță”, continuă ea glumind. Cum a ajuns pe iahtul lui Jennifer Aniston, unde l-a întâlnit pe Sean Penn și unde a împărțit același lift cu Jane Fonda, duminică, la „Dincolo de aparențe”.


Tot duminică, Andreea își va aminti cum a mers pentru prima dată într-o excursie în străinătate.



„S-a întâmplat în timpul liceului, imediat după ’90, când aveam exact vârsta fiicei mele, 14 ani, reușisem să ajung la faza națională a Olimpiadei de franceză și am beneficiat de o plecare la Bruxelles”, povestește ea.

×