x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Antena Stars aniversează cinci ani de existență. Mihai Morar și Cristi Brancu, amfitrionii unei petreceri plină de strălucire

Antena Stars aniversează cinci ani de existență. Mihai Morar și Cristi Brancu, amfitrionii unei petreceri plină de strălucire

13 Dec 2018   •   11:51
Antena Stars aniversează cinci ani de existență.  Mihai Morar și Cristi Brancu, amfitrionii unei petreceri plină de strălucire
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Antena Stars împlinește, duminică, pe 16 decembrie cinci ani de existență pe piața media din România și sărbătorește ”Primii 5” ani în cadrul unei petreceri luxoase cu tematica ”Marele Gatsby”, alături de o mulțime de nume sonore din showbiz-ul autohton, difuzată de la ora 20.45.

În 2013, Antena Stars, singura televiziune românească de "celebrity-news" saluta telespectatorii pentru prima dată din cadrul emisiunii "Răi da' Buni". Apoi, au urmat mii de emisii, milioane de momente speciale şi exclusivităţi, astfel că de cinci ani de zile Antena Stars ”vede tot” ce se întâmplă în showbiz-ul românesc.

Mihai Morar și Cristi Brancu sunt amfitrionii unei seri memorabile, având alături întreaga familie Antena Stars, dar și invitați de seamă care vor fi sufletul petrecerii și vor ridica la înălțime atmosfera de sărbătoare.

”Este o petrecere marca Antena Stars. Nu suntem în America anilor ’20, unde Marele Gatsby oferea cele mai luxoase petreceri în romanul lui Francis Scott, suntem la aniversarea a cinci ani de Antena Stars, cinci ani plini de strălucire și de nebunie creatoare. Iar dacă în Gatsby e un final tragic, la noi e un final magic. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în acești ani de zile, prietenilor noștri telespectatorii, vedetelor fără de care nu am fi realizat atât de multe lucruri senzaționale, colegilor nostri care nu se văd pe micile ecrane, dar care muncesc enorm”, declară Cristi Brancu și Mihai Morar.

Costumați în stilul anilor ’20 pentru a respecta tematica petrecerii aniversare, Pepe, Jean de la Craiova, Nico, Cezar Oautu, Maria Constantin, Marcel Toader, Anda Adam, Adriana Antoni, Mandinga, Nikos Papadopoulos, Jorge, Roxana Nemeș, Saveta Bogdan și Romică Țociu  sunt doar câțiva dintre artiștii care vor întreține voia bună prin melodiile lor. Nu vor lipsi nici poveștile de suflet, momentele speciale precum numerele de iluzionism, reprezentații de circ, coregrafii inedite și alte multe surprize pentru telespectatorii Antena Stars, duminică seara, de la ora 20.45.

×