x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Antena TV Group S.A și Antena 3 S.A., contracte de retransmisie cu Telekom Romania Communication S.A. și NextGen Communications S.A.

Antena TV Group S.A și Antena 3 S.A., contracte de retransmisie cu Telekom Romania Communication S.A. și NextGen Communications S.A.

26 Iul 2018   •   17:47
Antena TV Group S.A și Antena 3 S.A., contracte de retransmisie cu Telekom Romania Communication S.A. și NextGen Communications S.A.

Antena TV Group S.A și Antena 3 S.A. au încheiat contracte de retransmisie cu distribuitori de programe tv care acoperă peste 99% din numărul total al gospodăriilor cu televizor din România

Cel mai recent contract privind retransmisia neîntreruptă a posturilor Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU Tv, după ieșirea acestora din lista “must carry”, a fost incheiat cu Telekom Romania Communication S.A. și cu NextGen Communications S.A.. Înțelegerea îi vizează atât pe abonații platformei DTH a Telekom, cât și pe cei ai rețelelor de cablu (Nextgen si Telekom).

Astfel, după încheierea anterioară a unor contracte similare, cu RCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange TV, AKTA Telecom, Digital Cable Systems, precum și cu peste 100 de societăți de distribuție cu acoperire locală și regională, posturile tv ale Antena Group și Antena 3 S.A. și-au asigurat o de acoperire de peste 99% din numărul total al gospodăriilor, cu cel puțin un televizor, din România.

Vă reamintim că, de la 1 iulie 2018, posturile trustului INTACT nu mai fac parte din lista “must carry”. Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv, variantele SD și HD, vor mai putea fi recepționate doar în rețelele distribuitorilor care încheie un contract de retransmisie.

×