x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Balet și levitație, desen pe apă și experimente chimice, în ediția cu numărul 100 a show-ului “Next Star”

Balet și levitație, desen pe apă și experimente chimice, în ediția cu numărul 100 a show-ului “Next Star”

04 Aug 2018   •   07:48
Balet și levitație, desen pe apă și experimente chimice,  în ediția cu numărul 100 a show-ului “Next Star”

Cea de-a 100-a ediție “Next Star” , prezentată de Dan Negru, sâmbătă, 4 august, de la ora 20.00, la Antena 1, aduce în fața publicului și a celor trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, numere de balet și levitație, teatru și desen pe apă, dansuri populare și experimente chimice, muzică și... bătăi din palme, susținute de copii talentați veniți din diferite zone ale țării.

Olimpia (11 ani), din Constanța, va aduce pentru prima dată un număr de balet clasic pe scena de la “Next Star”. Olimpia a început să facă balet de la vârsta de cinci ani și, de atunci, a obținut peste 200 de premii. “O felicit pentru că a spart gheaţa și a adus baletul pe scena de la “Next Star”. Baletul este impresionant și abia așteptăm să o vedem”, spune juratul Dorian Popa.

De asemenea, sâmbăta aceasta, pe scena de la “Next Star” va exista, tot pentru prima oară, un număr de levitație. Acesta va fi realizat de Luca (9 ani) din București, un copil pasionat de tot ceea ce înseamnă magie. Luca este mentalist și va încerca să ghicească ce gândesc jurații din fața sa.

Un alt moment mai puțin obișnuit îi va avea ca protagoniști pe cei 12 copii de la Victoria Art Jr., din București, care vor susține un moment de teatru nonverbal, bazat pe... bătăi din palme, dar și pe instrumente neconvenționale, precum creioane și foi de hârtie.

În aceeași ediție, trupa Ebrucuk (care în limba turcă înseamnă norișori), formată din patru fetițe, Izabela, Maria, Sophia și Maya, vor veni în fața juraților cu un număr de desen pe apă. Fetele vor folosi o tehnică specială, numită Ebru, originară din Turcia, și îi vor surprinde pe jurați cu ceea ce vor reuși să facă. “Cât de tare! Sincer, nu am mai văzut așa ceva până acum. Nu am crezut că se poate picta pe apă”, spune Lidia Buble.

De asemenea, sâmbăta aceasta, la “Next Star”, vor avea loc două experimente chimice spectaculoase. Acestea vor fi realizate de Rareș (13 ani), un băiat din București pasionat de chimie, care și-a propus să-i lase pe jurații Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu gura căscată. În demersul său, Rareș va fi ajutat de Spooky - Profesorul trăsnit.

Ca în fiecare ediție a actualului sezon, copiii îl vor avea alături, în culise, pe Șerban Copoț, care îi va încuraja înainte să urce pe scenă și îi va aștepta alături de părinții lor, după ce își vor susține momentele în fața juraților.

Care sunt ceilalți copii care vor urca pe scenă, dar și cine va fi câștigătorul ediției, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 4 august, de la ora 20.00, numai la “Next Star”, show-ul prezentat de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Next Star