x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, cadouri inedite din partea concurenților ”Chefi la cuțite”

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, cadouri inedite din partea concurenților ”Chefi la cuțite”

24 Iul 2018   •   21:46
Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu,  cadouri inedite din partea concurenților ”Chefi la cuțite”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Sute de concurenți s-au înscris în cel de-al șaselea sezon al show-ului culinar de pe Antena 1, ”Chefi la cuțite”, cu dorința de a-i convinge pe cei trei jurați că au sarea și piperul necesare pentru a trece în etapa următoare. Cu toate acestea, se pare că o candidată a reușit să îi impresioneze pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în primul rând prin talentul său artistic.

Tânăra din Suceava și-a pus la bătaie creativitatea și le-a oferit chefilor, dar și Ginei Pistol, cadouri personalizate. Pentru că este pictor, a reușit să creeze niște caricaturi savuroase, ce scot în evidență trăsăturile și specificul fiecăruia dintre ei. Dacă Gina este portretizată ca o divă sexy, ”cei trei mușchetari” ai gastronomiei sunt, pe rând, Frank Sinatra, Superman și Chuck Norris. Spre deliciul chefilor, fiecare schiță a fost însoțită și de un mesaj amuzant, ce a stârnit zâmbete la masa jurizării.

Care au fost reacțiile chefilor, dar și cum au jurizat aceștia preparatul concurentei, telespectatorii Antena 1 vor vedea în curând la Antena 1, în sezonul 6 ”Chefi la cuțite”.

×