x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, cadouri inedite din partea concurenților ”Chefi la cuțite”

0
07 Noi 2018 - 11:50
Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, cadouri inedite din partea  concurenților ”Chefi la cuțite” Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie
Vezi galeria foto

Jurizarea pe nevăzute a continuat marți seară la „Chefi la cuțite” cu noi farfurii și reacții cu savoare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de delicii în farfurie, dar și de cadouri inedite din partea celor care și-au încercat norocul la bancul de lucru.

 

Nicoleta Moroșan a reușit să smulgă lacrimi prin povestea sa emoționantă de viață și zâmbete prin talentul său. Concurenta a venit la ”Chefi la cuțite” pentru a câștiga mai multă experiență și i-a surprins pe chefi printr-un tort de bezea cu un plating inovativ. Desertul, cel mai așteptat preparat de la masa jurizării din sezonul 6, a fost îndeajuns de gustos încât să o califice mai departe, iar momentul său din platou a fost la fel de savuros și pentru cei trei chefi. Pentru că este pictor, Nicoleta i-a surprins pe aceștia cu câte o caricatură personalizată, iar desenele au scos în evidență trăsăturile și specificul fiecăruia dintre ei.

 

Marți seară, Dragoș Hârjoabă, un pasionat de vânătoare, le-a pus chefilor în farfurii un preparat inedit, care nu s-a regăsit până acum la ”Chefi la cuțite”. Concurentul a gătit labă de urs, dar chefii nu au reușit să identifice preparatul până la finalul jurizării: "Bine că am zmeură în farfurie, că mai departe nu știu ce e.", afirma chef Bontea nedumerit. Farfuria sa surprinzătoare a obținut toate cele trei voturi de încredere, iar Dragoș a decis să le ofere chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu tot trei cuțite, însă personalizate cu câte un mesaj reprezentativ pentru fiecare în parte.

 

O campioană paralimpică la tenis de masă a reușit să demonstreze că ambiția nu are limite și a gătit un desert gustos al copilăriei, în ciuda handicapului la mâini. Alți doi prieteni au început lupta ”la cuțite” și s-au calificat cu succes în etapa următoare,  iar un poet, scriitor și casier la un supermarket, a vrut să se asigure că jurizarea sa va fi una memorabilă și le-a așezat chefilor în farfurie câte un trandafir roșu, fără a reuși să obțină acordul chefilor pentru a merge mai departe în concurs.

 

Umorul a avut un nume marți seară la ”Chefi la cuțite”: Robert Candoi Savu. Sub pseudonimul său Banana, concurentul veteran, ce an de an a revenit la bancul de lucru cu dorința de a obține cuțitul chefilor, le-a făcut acestora o surpriză de proporții. Dacă în ultimul sezon misteriosul ”om banană” alerga prin platou și sabota momentele de relaxare ale chefilor, de data aceasta a decis să le și gătească. Așadar, Candoi nu a renunțat la costumul ce l-a consacrat și a gătit deghizat la bancul de lucru un preparat reprezentativ: banana hazlie. Chefii au ridicat cele trei capace și au votat fără să știe cine se află în spatele ușilor, iar cu 2 voturi de încredere ”omul banana” a reușit să se califice pentru prima dată în etapa următoare printr-un preparat gătit chiar de el.

 

Tot aseară, chefii au început lupta pentru cea de-a patra amuletă din sezonul 6, iar scorul egal al clasamentului a fost restabilit. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost provocați să gătească o farfurie impecabilă și să pună în valoare pieptul de rață, iar juratul

 

invitat special la degustare, Henrik Sebok, a analizat cu exigență tehnica, aspectul și savoarea fiecărui preparat. Florin Dumitrescu a fost cel care a reușit să impresioneze, motiv pentru care a adjudecat un bonus despre care mărturisea ”ca poate aduce multă tensiune în echipă”. A patra cartolină îi va oferi avantajul de a salva un concurent eliminat din echipa sa, pentru a alege un alt bucătar, tot din echipa sa, care să iasă din concurs.

Jurizările pe nevăzute continuă și săptămâna viitoare, cu alte apariții memorabile, preparate delicioase și momente savuroase, ce pot fi urmărite de telespectatorii Antena 1, luni și marți, de la 20:00.


 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Mira & mirajul SUA: artista trăiește pentru a doua oară visul american

Mira & mirajul SUA: artista trăiește pentru a doua oară visul american
Odată ce a încheiat concertele din 2018, Mira și-a făcut bagajul și a plecat pentru a doua oară în Los Angeles, unde petrece o lună întreagă. Artista îmbină utilul cu plăcutul: participă la sesiuni în...

Rețeta zilei: Gazpacho

Rețeta zilei: Gazpacho
INGREDIENTE: 450g roșii, 1 cățel de usturoi, 2 fire pătrunjel sau busuioc, 1 lingură paste tomate, ¼ castravete cojit și tocat, 300ml suc de roșii, 2 cepe verzi tocate, 1 ardei gras, 15 ml suc de lămâie, 30 ml ...

Un nou concept: spectacol culinar, la Hotelul de Gheață

Un nou concept: spectacol culinar, la Hotelul de Gheață
Galerie Foto Inspirați de Programului „Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019”, inițiatorii proiectului de marketing turistic Hotel of Ice Bâlea Lac organizează o serie de spectacole culinare, ce vor fi susţinute de...

Mari probleme pentru Cosmin Seleși: “Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”

Mari probleme pentru Cosmin Seleși:  “Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”
Cosmin Seleși, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor putea vedea, în curând, în postura de concurent al celui mai dur reality-show, “Asia Express – Drumul Elefantului”, a avut parte de o vacanță de...

ARTmania Festival desemnat cel mai bun festival european din 2018 la categoria „Best Small Festival” de către European Festival Awards

ARTmania Festival desemnat cel mai bun festival european din 2018 la categoria „Best Small Festival” de către European Festival Awards
Festivalul ARTmania de la Sibiu a câștigat trofeul categoriei „Best Small Festival” în cadrul competiției European Festival Awards, fiind singurul festival românesc care a obținut o distincție la această...

Oraşul New York şi-a doborât propriul record de turişti în 2018: 65,2 milioane de vizitatori

Oraşul New York şi-a doborât propriul record de turişti în 2018: 65,2 milioane de vizitatori
Oraşul New York a primit anul trecut 65,2 milioane de turişti, o cifră record potrivit Organismului de Turism al statului, care speră ca oraşul să depăşească această performanţă în 2019 şi să ajungă la...

Macaulay Culkin a dezvăluit adevărata natură a relației cu Michael Jackson

Macaulay Culkin a dezvăluit adevărata natură a relației cu Michael Jackson
Starul din „Singur Acasă”, Macaulay Culkin, a povestit despre prietenia sa cu Michael Jackson, apărând relația controversată, conform Mirror. Actorul, care a recunoscut în trecut, în timp ce Michael...

Lacul de forma României și poveștile sale terifiante din adâncuri

Lacul de forma României și poveștile sale terifiante din adâncuri
Lacul glaciar Iezer, aflat în Munţii Şureanu, la 1.840 de metri altitudine este o întindere de apă plină de mister, despre care se mai spun și astazi multe povești înfricoșătoare. Ascuns într-o zonă...

Rețeta zilei: Papanași cu vișine

Rețeta zilei: Papanași cu vișine
Ingrediente dulceață de vișine ulei zahăr vanilinat 1/2 pliculet praf de copt 1 ou 2 linguri făină albă 4 linguri griș de grâu 250 g brânză de vaci 1 lamâie 1 portocală zah

Ce trebuie să ştiţi când închiriaţi on-line o maşină

Ce trebuie să ştiţi când închiriaţi on-line o maşină
Vă sfatuim în primul rând trebuie citite cu atenţie condiţiile de rezervare şi de închiriere ale companiei de închirieri. Este de asemenea necesar să vă asiguraţi că deţineţi un card de credit valabil şi...

Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3

Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3
Elite Daily, publicație online din Statele Unite ale Americii, a realizat un top al celor mai subestimate destinații de vacanță din lume. Pe locul 3 în topul jurnaliștilor americani de la Elite Daily se...

Mâncare de gâscă cu castraveți murați - rețetă din ținutul Neamțului

Mâncare de gâscă cu castraveți murați - rețetă din ținutul Neamțului
Rătăcesc, încă, prin ținutul Neamțului. Mi-s dragi locurile astea, de care nu m-aș depărta prea lesne (măcar cu gândul să mai fiu acolo, măcar din cămările unde depozitez mărturiile olfactive ale...

Reţetazilei: Salată de Paste Barilla Farfalle cu Prosciutto Crudo

Reţetazilei: Salată de Paste Barilla Farfalle cu Prosciutto Crudo
Ingrediente: 340g paste farfalle Barilla, 200g șuncă, 1 linguriță muștar,3 linguri maioneză, 200g  giardiniera (legume murate în oțet),1/2 lămâie, 3,5 linguri ulei de măsline extra virgin,sare și pipe...

Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării

Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării
Atracţia principală a Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunării, de la Tulcea, este acvariul uriaş din centrul muzeului. Întregul ansamblu de expoziții permanente este unul dintre cele mai mari de acest fel din Eu...

Argamum și Enisala, cetățile care veghează Marea Neagră

Argamum și Enisala, cetățile care veghează Marea Neagră
Zona continentală a Dobrogei a devenit o atracție și pe timpul iernii. Chiar dacă nu se poate merge la schi, lacurile și canalele Deltei sunt înghețate și se transformă în imense patinoare, iar...
Serviciul de email marketing furnizat de