x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Burlacul și una dintre concurentele de la ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, noapte romantică în Delta Dunării

Burlacul și una dintre concurentele de la ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, noapte romantică în Delta Dunării

23 Oct 2018   •   11:50
Burlacul și una dintre concurentele de la ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”,  noapte romantică în Delta Dunării

Reality show-ul  ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida și Dodo Mesaroș și difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, este unul plin de surprize, în care concurentele fac lucruri de neimaginat pentru a câștiga favorurile burlacului.

În acest weekend, burlacul Laurențiu Matei și cele trei pretendente rămase în concurs, după ce a patra concurentă a fost nevoită să iasă din show din cauza geloziei iubitului, au mers într-o adevărată aventură în Delta Dunării.

Peisajele de poveste și activitățile solicitante au transformat weekendul într-unul memorabil, iar miza a fost una destul de mare. Astfel, pretendenta care reușește să câștige probele de caiac-canoe, tir sportiv și tras cu arcul petrece o seară romantică cu burlacul Laurențiu, sporindu-și astfel șansele de câștig.

Cea care a reușit să șocheze pe toată lumea cu abilitățile sale sportive a fost Gabriela, una dintre fetele aflate deja într-un cuplu, dar care, prin gesturile tandre și determinarea sa, a ajuns la performanța de a-l convinge pe burlac că este singură.

”Este Xena din grupul nostru, wonder woman.  Am văzut că era pornită, mă așteptam să câștige, dar nu mă  așteptam să mă bată și pe mine”, recunoaște Laurențiu surprins.

Și pentru că a câștigat detașat toate probele, Gabriela a fost și cea care a petrecut o noapte romantică cu burlacul: ”Am avut un moment foarte frumos. Îmi doream să stau cu ea de vorbă. Cred că suntem amândoi de acord cu faptul că are niște sentimente pentru mine. Ea este foarte atentă cu mine. E clar că dorește acest lucru”, a mărturisit Laurențiu, convins fiind de sentimentele Gabrielei.

Cât de departe va merge Laurențiu şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele telespectatorii vor afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului  la „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, numai la Antena 1.

Burlacul, un bărbat  seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele trei femei rămase în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte aflându-se deja într-o relație.

Laurențiu este păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care asigură atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului : oprirea oricărei tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

×
Subiecte în articol: Totul pentru dragoste