x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber CÂȘTIGĂTOR „Chefi la cuțite” 2018! El a câștigat marele premiu de 30.000 de euro

CÂȘTIGĂTOR „Chefi la cuțite” 2018! El a câștigat marele premiu de 30.000 de euro

26 Iun 2018   •   23:24
CÂȘTIGĂTOR „Chefi la cuțite” 2018! El a câștigat marele premiu de 30.000 de euro

CÂȘTIGĂTOR „Chefi la cuțite” 2018! Cel de-al cincilea sezon a fost unul de poveste, fiindcă a avut cele mai frumoase și mai gustoase farfurii. Au fost peste 1000 de bucătari înscriși, dar doar 220 s-au prezentat în fața Chefilor. 

În semifinală au ajuns doar șase concurenți, iar finala a fost o bătălie dată în trei: Marlena, Cristina și Bogdan.

Au gătit contra cronometru și au încercat să demonstreze că au tot ceea ce le trebuie pentru a câștiga premiul de 30.000 de euro!

„Să vină banda”, a zis Florin plin de emoții. Verdictul? Marele câștigător a fost desemnat Bogdan Vandici, bucătarul din echipa albastră de ștrumfi jedi, condusă de Chef Florin Dumitrescu!

A fost un sezon de poveste, cu o finală pe măsură! La doar 21 de ani, Bogdan a reușit să arate tuturor că nu vârsta este cea care contează, ci talentul și îndrăzneala cu care decizi să faci spectacol în bucătărie! 

Bogdan Vandici este din Oradea, are 21 de ani și este bucătar. Pentru a impresiona juriul, concurentul a ales să facă o prăjitură Pavlova. Emoțiile au fost mari, dar concurentul s-a descurcat de minune și a terminat rețeta la timp!

Bogdan a plecat la facultate în Olanda, dar fiindcă nu i-a plăcut, el a decis să se apuce de bucătărie. A venit acasă, și-a luat o diplomă de bucătar și apoi a plecat la Paris, acolo unde a primit lecții importante. N-a stat mult, fiindcă s-a întors acasă atunci când i-a murit mama și a decis să fie aproape de familie. 

„Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum”, a zis Bogdan vizibil emoționat.

×