x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut primul concurent din echipa galbenă, aseară, la “Chefi la cuțite”

0
08 Ian 2019 - 16:28
Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut primul concurent din echipa galbenă,  aseară, la “Chefi la cuțite”
Vezi galeria foto

Cea de-a cincea confruntare pe echipe din cel de-al șaselea sezon al celui mai iubit show culinar, “Chefi la cuțite”, a fost una plină de tensiune, în care cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și cei 14 concurenți din echipele lor au resimțit puternic presiunea la bancurile de lucru. Tema probei pe echipe a fost luni seara una cu... multe straturi, adică mâncarea în straturi, având ca ingrediente principale cartoful, foietajul și pastele. Preparatele realizate de cele trei echipe, galbenă, albastră și roșie, conduse de chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au fost jurizate în această ediție de invitații speciali ai serii, piloții de raliu. La finalul ediției a fost eliminat Marian Rusu, din echipa condusă de chef Scărlătescu.

Pentru că a câștigat battle-ul anterior, chef Bontea a fost cel care a beneficiat de privilegiul de a-și alege ingredientul și de a le împărți pe celelalte două colegilor din celelalte echipe. Pentru el a păstrat cartoful și a oferit foietajul lui chef Dumitrescu, iar pastele lui chef Scărlătescu. “De aia și-a oprit cartoful, pentru că a câștigat data trecută cu o musaca”, a găsit o explicație chef Florin Dumitrescu.

În cele 75 de minute puse la dispoziție, cele trei echipe au avut de pregătit câte un fel de mâncare în straturi. Galbenii lui chef Scărlătescu au făcut lasagna, albaștrii lui chef Bontea au ales musacaua, pe când roșii lui chef Dumitrescu au riscat și au mers pe desert, pregătind un millefeuille cu cremă de mascarpone și vanilie.

Azi îi spargem, îi rupem! Azi sută la sută câștigăm!”, spuneau, la începutul probei, bucătarii din echipa roșie. Și au avut dreptate, căci invitații speciali ai ediției, piloții de raliu care au jurizat cele trei preparate au considerat desertul ca fiind cel mai pe gustul lor. A fost cel de-al treilea battle câștigat de Florin Dumitrescu în actualul sezon.

Azi a fost o tensiune foarte ciudată în platou, cam mare. Se vede că ne apropiem de finală. Azi am luptat „până la sânge”. Echipa mea a început să se cunoască foarte bine și mi-a plăcut că oamenii au avut încredere în ei”, a spus, câștigătorul serii, chef Florin Dumitrescu.

Sunt supărat, pentru că n-am fost inspirați și concentrați și pentru că nu am fost în stare să fructificăm avantajul pe care l-am avut. Am încercat doar să-i încurcăm pe alții, nu ne-am gândit la ce trebuie să facem noi și s-a întors totul împotriva noastră”, a declarat, la finalul probei, chef Bontea.

Duelul serii a adus din nou în fața bancului de lucru echipele galbenă și albastră, pe o temă… gratinată, căci fiecare concurent a trebuit să gătească în doar 60 de minute ceva gratinat.  Termenul “gratinat” le-a creat probleme concurenților, mulți dintre ei neștiind exact ce presupune acesta. Astfel, la finalul probei, în destule farfurii nu a existat gratinul.

Concurentul care a întrunit cel mai mic punctaj acordat de chefi, în urma căruia a fost  eliminat din concurs, a fost Marian Rusu, din echipa galbenă.  “Simt că am pierdut doar pe mâna mea. Am fost prea ambițios… Mă bucur însă că am cunoscut aici oameni frumoși. Le urez succes celorlalți concurenți, iar cel mai bun să câștige”, a spus Marian, cu lacrimi în ochi. Acesta este primul concurent pe care chef Scărlătescu îl pierde în etapa battle-urilor.

Îmi pare rău că cel care trebuie să plece e din echipa galbenă. Îmi pare rău că nu și-a depășit condiția, să facă ceva bun de mâncare”, e de părere chef Scărlătescu.

Lupta culinară continuă în seara aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a șasea confruntare pe echipe la „Chefi la cuțite”, confruntare din care tensiunea, emoțiile și izbucnirile nu vor lipsi de la bancul de lucru.

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Rețeta zilei: Paella cu fructe de mare

Rețeta zilei: Paella cu fructe de mare
Ingrediente: orez cu boboul rotund, o ceapă, un ardei roşu, un ardei verde, 2 linguri boabe de mazăre, 2 căţei de usturoi, 2-3 linguri de ulei de măsline, 20 creveţi decorticaţi, 4 midii, 10 creveţi...

Rețeta zilei: Macarons (prăjituri din migdale)

Rețeta zilei: Macarons (prăjituri din migdale)
Ingrediente: 500 gr. migdale, 750 gr. zahăr, 3 albușe vanilie sau esență de lămâie. Mod de preparare Se curăță migdalele de coajă punându-le puțin în apă fiartă, apoi, după ce s-au...

Margareta Pâslaru: “Aveam 15 ani și jumătate și a fost o întâlnire nemapoimenită”

Margareta Pâslaru:  “Aveam 15 ani și jumătate și a fost o întâlnire nemapoimenită”
Galerie Foto Margareta Pâslaru, o artistă desăvârșită pe care gazda emisiunii și-a dorit nespus să o aibă invitată, vine duminică, 20 ianuarie, de la ora 15,45, la ”Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars. Celebra...

Mira & mirajul SUA: artista trăiește pentru a doua oară visul american

Mira & mirajul SUA: artista trăiește pentru a doua oară visul american
Odată ce a încheiat concertele din 2018, Mira și-a făcut bagajul și a plecat pentru a doua oară în Los Angeles, unde petrece o lună întreagă. Artista îmbină utilul cu plăcutul: participă la sesiuni în...

Rețeta zilei: Gazpacho

Rețeta zilei: Gazpacho
INGREDIENTE: 450g roșii, 1 cățel de usturoi, 2 fire pătrunjel sau busuioc, 1 lingură paste tomate, ¼ castravete cojit și tocat, 300ml suc de roșii, 2 cepe verzi tocate, 1 ardei gras, 15 ml suc de lămâie, 30 ml ...

Un nou concept: spectacol culinar, la Hotelul de Gheață

Un nou concept: spectacol culinar, la Hotelul de Gheață
Galerie Foto Inspirați de Programului „Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019”, inițiatorii proiectului de marketing turistic Hotel of Ice Bâlea Lac organizează o serie de spectacole culinare, ce vor fi susţinute de...

Mari probleme pentru Cosmin Seleși: “Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”

Mari probleme pentru Cosmin Seleși:  “Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”
Cosmin Seleși, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor putea vedea, în curând, în postura de concurent al celui mai dur reality-show, “Asia Express – Drumul Elefantului”, a avut parte de o vacanță de...

ARTmania Festival desemnat cel mai bun festival european din 2018 la categoria „Best Small Festival” de către European Festival Awards

ARTmania Festival desemnat cel mai bun festival european din 2018 la categoria „Best Small Festival” de către European Festival Awards
Festivalul ARTmania de la Sibiu a câștigat trofeul categoriei „Best Small Festival” în cadrul competiției European Festival Awards, fiind singurul festival românesc care a obținut o distincție la această...

Oraşul New York şi-a doborât propriul record de turişti în 2018: 65,2 milioane de vizitatori

Oraşul New York şi-a doborât propriul record de turişti în 2018: 65,2 milioane de vizitatori
Oraşul New York a primit anul trecut 65,2 milioane de turişti, o cifră record potrivit Organismului de Turism al statului, care speră ca oraşul să depăşească această performanţă în 2019 şi să ajungă la...

Macaulay Culkin a dezvăluit adevărata natură a relației cu Michael Jackson

Macaulay Culkin a dezvăluit adevărata natură a relației cu Michael Jackson
Starul din „Singur Acasă”, Macaulay Culkin, a povestit despre prietenia sa cu Michael Jackson, apărând relația controversată, conform Mirror. Actorul, care a recunoscut în trecut, în timp ce Michael...

Lacul de forma României și poveștile sale terifiante din adâncuri

Lacul de forma României și poveștile sale terifiante din adâncuri
Lacul glaciar Iezer, aflat în Munţii Şureanu, la 1.840 de metri altitudine este o întindere de apă plină de mister, despre care se mai spun și astazi multe povești înfricoșătoare. Ascuns într-o zonă...

Rețeta zilei: Papanași cu vișine

Rețeta zilei: Papanași cu vișine
Ingrediente dulceață de vișine ulei zahăr vanilinat 1/2 pliculet praf de copt 1 ou 2 linguri făină albă 4 linguri griș de grâu 250 g brânză de vaci 1 lamâie 1 portocală zah

Ce trebuie să ştiţi când închiriaţi on-line o maşină

Ce trebuie să ştiţi când închiriaţi on-line o maşină
Vă sfatuim în primul rând trebuie citite cu atenţie condiţiile de rezervare şi de închiriere ale companiei de închirieri. Este de asemenea necesar să vă asiguraţi că deţineţi un card de credit valabil şi...

Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3

Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3
Elite Daily, publicație online din Statele Unite ale Americii, a realizat un top al celor mai subestimate destinații de vacanță din lume. Pe locul 3 în topul jurnaliștilor americani de la Elite Daily se...

Mâncare de gâscă cu castraveți murați - rețetă din ținutul Neamțului

Mâncare de gâscă cu castraveți murați - rețetă din ținutul Neamțului
Rătăcesc, încă, prin ținutul Neamțului. Mi-s dragi locurile astea, de care nu m-aș depărta prea lesne (măcar cu gândul să mai fiu acolo, măcar din cămările unde depozitez mărturiile olfactive ale...
Serviciul de email marketing furnizat de