x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu a muncit cot la cot cu ucenicii săi, iar acum îi trimite afară!

Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu a muncit cot la cot cu ucenicii săi, iar acum îi trimite afară!

30 Aug 2016   •   18:00
Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu a muncit cot la cot cu ucenicii săi, iar acum îi trimite afară!

Toata vara chef Cătălin Scărlătescu a muncit cot la cot cu o parte dintre concurenții de la „Chefi la cuțite”. Odată primul sezon încheiat, cheful a făcut planuri de vară și împreună cu noii săi ucenici a conceput și pus în aplicare meniuri speciale pe litoral.

Mai mult decât atât, chef Scărlătescu vrea să-i trimită la muncă în străinătate, la restaurante din toată Europa și chiar în bucătării cu stele Michelin, pentru ca experiența pe care o vor căpăta să fie una cât mai variată.

Simpaticul jurat de la Antena 1 spune că vrea să creeze o tradiție din asta și, după fiecare sezon, să îi ia pe concurenți să lucreze cu el și să le ofere toate șansele pentru a se perfecționa.

„Am un proiect frumos în momentul de față cu 4 din cei 6 concurenți ai mei din primul sezon, Zinke, Manole, Negoiță, Banu, noi nu ne-am oprit doar la show, ci am continuat colaborarea, la Riviera, în Mamaia, unde am făcut o bucătărie în mijlocul terasei si am creat un meniu special, iar ei au muncit și s-au jucat culinar. Iar proiectul acesta continuă, toți cei 4 vor pleca timp de 6 luni în străinătate, fiecare pe alte proiecte, în Grecia, Franța, Norvegia și Italia. Mi-am propus să îi ajut să capete cât mai multă experiență, îi ajutat să meargă acolo, ba chiar unul dintre ei va munci la un restaurant cu 2 stele Michelin din Atena. Iar următoarea echipă, cea din noul sezon „Chefi la cuțite”, va avea același tratament: cine va dori să muncească lângă bine poate veni în proiectul TheEAM”, spune acesta.

Noul sezon „Chefi la cuțite” începe la Antena 1 luni și marți, pe 5 și 6 septermbrie, de la ora 20.30, imediat după Observator.

 

 

 

×