x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

”Chefi la cuțite”: lider detașat de piață cu ediția de luni seară, Chef Scărlătescu a ales un bucătar ”de aur” în echipa sa

0
06 Noi 2018 - 15:31
”Chefi la cuțite”: lider detașat de piață cu ediția de luni seară, Chef Scărlătescu a ales un bucătar ”de aur” în echipa sa
Vezi galeria foto

Seară cu totul și cu totul specială la Chefi la cuțite, în cea de-a treia ediție a sezonului 6, difuzată luni pe Antena 1. Invitați speciali au ajuns în fața juraților, concurenți care au mai participat în audițiile show-ului s-au întors pentru o a doua șansă, iar farfuriile excepționale nu au rămas nepremiate. Un prim cuțit de aur a fost oferit aseară de Cătălin Scărlătescu, ce i-a oferit șansa unui bucătar de a ajunge direct în echipa sa, fără a mai participa în probele eliminatorii de Bootcamp. 

Ediția de luni seară a fost prima alegere a telespectatorilor, astfel încât cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider de piață atât la nivelul publicului comercial din mediu urban, cât și la orașe. 1.672.000 de telespectatori la nivel național urmăreau cea de-a treia ediție a sezonului 6, în minutul de maximă audiență de la 20.46. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 19.59-23.12, „Chefi la cuțite” a fost lider pe publicul comercial, dar și la nivel urban. Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani Antena 1 a condus cu o medie de 8.6 puncte de rating și 23 % cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 7.2 puncte de rating și 19,1 procente din cota de piață. Și la orașe cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească „Chefi la cuțite”, astfel că emisiunea a fost lider de audiență cu o medie de 7,6 puncte de rating și 16,7 % cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6,8 puncte de rating și 15 % cota de piață.

Cu un preparat echilibrat perfect din punct de vedere al gustului și plating-ului, Maria Burlacu a reușit să impresioneze definitiv papilele gustative ale chefilor: Este pe departe cea mai bună farfurie primită până acum, cea mai completă.”, a afirmat Sorin Bontea chiar înainte de a-i acorda cuțitul. Concurenta, ce lucrează în bucătărie de peste 16 ani, s-a înscris în concurs cu dorința de a demonstra că gastronomia nu este o lume a bărbaților:  ”În prezent, sunt șef bucătar într-o echipă exclusiv formată din bărbați.    Mi-aș dori să fiu singura femeie bucătar din acest sezon, să mă lupt doar cu băieții și să câștig. Să demonstrez că și o femeie poate câștiga un concurs de genul acesta!”, a afirmat încrezătoare Maria Burlacu. Deși toți cei trei chefi au rămas impresionați de tehnica, gustul, dar și aspectul fără cusur al farfuriei, bucureșteanca a dat de înțeles că anul acesta își dorește să obțină titlul alături de chef Scărlătescu, motiv pentru care a acceptat cuțitul de aur oferit de jurat și a devenit primul bucătar din echipa sa din sezonul 6.

Tot luni seară, Romică Țociu, ce și-a întâlnit sosia la un banc de lucru alăturat, a reușit să aducă zâmbetele la masa jurizării, în vreme ce o concurentă de 92 de ani a oferit o adevărată lecție de viață. Cu o ambiție ce depășește orice limită, Elena Pagu a ajuns campioană mondială la marșuri și a adunat în palmares 17 titluri valoroase. Cu un desert gustos și o farfurie decorată special pentru Cătălin Scărlătescu, cea mai în vârstă concurentă din show a reușit să adauge lângă premiile sale speciale și un cuțit din partea celor trei jurați.

Sezonul unei noi șanse a adus noroc unui concurent curajos, care s-a întors în show-ul culinar dornic să demonstreze că este mai pregătit și mai serios. De când a apărut în fața chefilor pentru prima dată, Marius Greab a avansat din punct de vedere profesional, iar în prezent lucrează ca bucătar șef la Palatul Brukenthal. Totuși, concurentul consideră că încă mai are multe de învățat în acest domeniu, motiv pentru care a ales să se reînscrie în cea mai tensionată luptă culinară. Cu trei cuțite și cu multe așteptări în ceea ce privește parcursul său în competiție, Marius a reușit să obțină un pașaport către etapa următoare. Alți doi concurenți care au revenit în fața chefilor mai motivați și mai încrezători au reușit să fructifice această șansă a sezonului 6 și s-au calificat datorită unor farfurii delicioase.

Lupta pentru cea de-a treia amuletă i-a provocat pe chefii Bontea Dumitrescu și Scărlătescu la o probă simplă ce a testat ingeniozitatea fiecăruia. Deși au avut de gătit șnițele, juratul invitat special, chef  Antonio Passarelli, a analizat cu exigență plusurile și minusurile fiecărei farfurii. A căutat o textură crocantă și fragedă, dar a fost ”câștigat” de sosul de roșii din farfuria lui chef Bontea, asemănător cu cel pe care i-l pregătea mama sa în copilărie. Atfel, chef Sorin a reușit să câștige prima amuletă din sezonul 6, dar și cea mai importantă de până acum. În confruntările pe echipe ce vor urma, acesta va avea dreptul de a bloca un concurent din echipele adverse pentru jumătate din durata unei probe, iar acest lucru deja pare să stârnească tensiune în platou: ”Aș fi dat orice pe avantajul acesta!, afirma chef Cătălin.

Audițiile pe nevăzute continuă și în această seară, de la 20:00, când jurații Chefi la cuțite vor reintra în lupta amuletelor pentru un a obține avantaj controversat. Despre ce bonus este vorba și ce farfurii vor găti chefii pentru a-l impresiona pe juratul invitat special, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar!

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 5 noiembrie 2018

 

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Mira & mirajul SUA: artista trăiește pentru a doua oară visul american

Mira & mirajul SUA: artista trăiește pentru a doua oară visul american
Odată ce a încheiat concertele din 2018, Mira și-a făcut bagajul și a plecat pentru a doua oară în Los Angeles, unde petrece o lună întreagă. Artista îmbină utilul cu plăcutul: participă la sesiuni în...

Rețeta zilei: Gazpacho

Rețeta zilei: Gazpacho
INGREDIENTE: 450g roșii, 1 cățel de usturoi, 2 fire pătrunjel sau busuioc, 1 lingură paste tomate, ¼ castravete cojit și tocat, 300ml suc de roșii, 2 cepe verzi tocate, 1 ardei gras, 15 ml suc de lămâie, 30 ml ...

Un nou concept: spectacol culinar, la Hotelul de Gheață

Un nou concept: spectacol culinar, la Hotelul de Gheață
Galerie Foto Inspirați de Programului „Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019”, inițiatorii proiectului de marketing turistic Hotel of Ice Bâlea Lac organizează o serie de spectacole culinare, ce vor fi susţinute de...

Mari probleme pentru Cosmin Seleși: “Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”

Mari probleme pentru Cosmin Seleși:  “Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”
Cosmin Seleși, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor putea vedea, în curând, în postura de concurent al celui mai dur reality-show, “Asia Express – Drumul Elefantului”, a avut parte de o vacanță de...

ARTmania Festival desemnat cel mai bun festival european din 2018 la categoria „Best Small Festival” de către European Festival Awards

ARTmania Festival desemnat cel mai bun festival european din 2018 la categoria „Best Small Festival” de către European Festival Awards
Festivalul ARTmania de la Sibiu a câștigat trofeul categoriei „Best Small Festival” în cadrul competiției European Festival Awards, fiind singurul festival românesc care a obținut o distincție la această...

Oraşul New York şi-a doborât propriul record de turişti în 2018: 65,2 milioane de vizitatori

Oraşul New York şi-a doborât propriul record de turişti în 2018: 65,2 milioane de vizitatori
Oraşul New York a primit anul trecut 65,2 milioane de turişti, o cifră record potrivit Organismului de Turism al statului, care speră ca oraşul să depăşească această performanţă în 2019 şi să ajungă la...

Macaulay Culkin a dezvăluit adevărata natură a relației cu Michael Jackson

Macaulay Culkin a dezvăluit adevărata natură a relației cu Michael Jackson
Starul din „Singur Acasă”, Macaulay Culkin, a povestit despre prietenia sa cu Michael Jackson, apărând relația controversată, conform Mirror. Actorul, care a recunoscut în trecut, în timp ce Michael...

Lacul de forma României și poveștile sale terifiante din adâncuri

Lacul de forma României și poveștile sale terifiante din adâncuri
Lacul glaciar Iezer, aflat în Munţii Şureanu, la 1.840 de metri altitudine este o întindere de apă plină de mister, despre care se mai spun și astazi multe povești înfricoșătoare. Ascuns într-o zonă...

Rețeta zilei: Papanași cu vișine

Rețeta zilei: Papanași cu vișine
Ingrediente dulceață de vișine ulei zahăr vanilinat 1/2 pliculet praf de copt 1 ou 2 linguri făină albă 4 linguri griș de grâu 250 g brânză de vaci 1 lamâie 1 portocală zah

Ce trebuie să ştiţi când închiriaţi on-line o maşină

Ce trebuie să ştiţi când închiriaţi on-line o maşină
Vă sfatuim în primul rând trebuie citite cu atenţie condiţiile de rezervare şi de închiriere ale companiei de închirieri. Este de asemenea necesar să vă asiguraţi că deţineţi un card de credit valabil şi...

Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3

Cele mai subestimate destinații de vacanță, potrivit jurnaliștilor americani. România, pe locul 3
Elite Daily, publicație online din Statele Unite ale Americii, a realizat un top al celor mai subestimate destinații de vacanță din lume. Pe locul 3 în topul jurnaliștilor americani de la Elite Daily se...

Mâncare de gâscă cu castraveți murați - rețetă din ținutul Neamțului

Mâncare de gâscă cu castraveți murați - rețetă din ținutul Neamțului
Rătăcesc, încă, prin ținutul Neamțului. Mi-s dragi locurile astea, de care nu m-aș depărta prea lesne (măcar cu gândul să mai fiu acolo, măcar din cămările unde depozitez mărturiile olfactive ale...

Reţetazilei: Salată de Paste Barilla Farfalle cu Prosciutto Crudo

Reţetazilei: Salată de Paste Barilla Farfalle cu Prosciutto Crudo
Ingrediente: 340g paste farfalle Barilla, 200g șuncă, 1 linguriță muștar,3 linguri maioneză, 200g  giardiniera (legume murate în oțet),1/2 lămâie, 3,5 linguri ulei de măsline extra virgin,sare și pipe...

Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării

Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării
Atracţia principală a Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunării, de la Tulcea, este acvariul uriaş din centrul muzeului. Întregul ansamblu de expoziții permanente este unul dintre cele mai mari de acest fel din Eu...

Argamum și Enisala, cetățile care veghează Marea Neagră

Argamum și Enisala, cetățile care veghează Marea Neagră
Zona continentală a Dobrogei a devenit o atracție și pe timpul iernii. Chiar dacă nu se poate merge la schi, lacurile și canalele Deltei sunt înghețate și se transformă în imense patinoare, iar...
Serviciul de email marketing furnizat de