x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Chefi la cuțite. Tensiune maximă în echipa lui chef Scărlătescu! Emisiunea, lider de audiență

Chefi la cuțite. Tensiune maximă în echipa lui chef Scărlătescu! Emisiunea, lider de audiență

26 Oct 2016   •   15:08
Chefi la cuțite. Tensiune maximă în echipa lui chef Scărlătescu! Emisiunea, lider de audiență
Sursa foto: DIANA OROS

O nouă confruntare și un nou duel au adus marți seară la „Chefi la cuțite” spirite mai încinse ca oricând. Chef Scărlătescu se află în fața unei iminente dezbinări a propriei echipe și mărturisește că se simte sabotat de propriii oameni. Seara nu s-a încheiat bine pentru echipa neagră: Filip Alexandru și Melniciuc Marius au intrat la baraj, acesta din urmă fiind eliminat în urma degustării. Supărat că a mai pierdut încă un om, iar cei rămași nu funcționează nici acum ca o echipă, după atâta timp, chef Scărlătescu a mărturisit că trece prin toate stările, de la tensiune, la dezamăgire și supărare.

Emisiunea a fost din nou lider de audiență, cu un vârf atins pe publicul comercial la 23.05 de 13,9 puncte de rating și 37,6 % cota de piață. Antena 1 a condus topul audiențelor în intervalul de difuzare a emisiunii „Chefi la cuțite”, 20.30-23.33, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 10,4 puncte de rating și 25,6 % cota de piață, pe locul secund clasându-se Pro Tv cu 10 puncte de rating și 24,7 procente din cota de piață. Antena 1 a condus topul și la orașe, cu o audiență medie de 8,3 puncte de rating și 17,7% cota de piață, în vreme ce Pro Tv avea 7,9 puncte de rating și 16,9 % cota de piață.

 Seara a fost cu adevărat neagră pentru chef Cătălin. Echipa gri a câștigat din nou confruntarea, iar duelul s-a dat între echipele coordonate de Bontea și Scărlătescu. Dumbo din echipa neagră a reușit premiera de a nu termina farfuria la timp. Încurajat mai mult de Gina decât de colegii săi de echipă, acesta a primit în plus câteva minute pentru a termina farfuria, urmând ca acest lucru să fie comunicat chefilor pentru a depuncta preparatul. Cu ochii în lacrimi, ghemuit printre tigăi, Dumbo a mărturisit că îi este rușine pentru tot ce s-a întâmplat și că nici nu poate da ochii cu chef-ul său.

Convinși că acesta va pelca acasă, colegii săi de echipă nici măcar nu i-au sărit în ajutor. Surpriza jurizării pe nevăzute a fost însă faptul că farfuria lui Dumbo a mers mai departe, în vreme ce Filip și Marius au intrat la baraj și au avut de pregătit fast food. La finalul acestei probe individuale, la care Filip a arătat că poate găti bine și organizat, lucru pe care la probele în echipă nu îl face niciodată, cel care a plecat acasă a fost Marius.   

Sursa: Kantar Media    
Copyright: ARMADATA S.R.L.     
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group    
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si All urban    
Perioada 25 octombrie 2016    

 

×