x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

„Chefi la cuțite”, un nou record de audiență

0
04 Dec 2018 - 15:13
„Chefi la cuțite”, un nou record de audiență
Vezi galeria foto

Ediția de luni seară a adus un nou record de audiență pentru emsiunea „Chefi la cuțite”: show-ul a înregistrat cea mai bună cotă de piață la nivelul publicului comercial, de la lansarea sezonului 6. 29,2 procente din cota de piață și 10,4 puncte de rating a obținut în medie, pe publicul comercial, emisiunea de la Antena 1, care a fost urmată, pe locul secund, de Pro Tv, cu 7.4 puncte de rating și 20,6 % cota de piață. În intervalul orar în care a fost difuzată, 20.00-23.11, emisiunea „Chefi la cuțite” a fost alegerea celor mai mulți români, astfel că show-ul a fost lider de piață pe toate categoriile de public. La orașe, Antena 1 a condus cu o medie de 10,2 puncte de rating și 22,4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,8 puncte de rating și 14,8 % cota de piață. Iar la nivelul întregii populații a țării, „Chefi la cuțite” a fost lider cu o medie de 9,9 puncte de rating și 21,8 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,8 puncte de rating și 15% cota de piață. În minutul de maximă audiență de la 21.21, cel mai iubit show culinar era urmărit de aproape 2.500.000 de telespectatori, la nivel național.

Antena 1 a fost lider de piață luni, 3 decembrie, și în prime time (intervalul cuprins între 19.00-23.00) pe toate categoriile de public. Pe cel comercial, postul a condus cu 9,1 puncte de rating și 26,1 % cota de piață, fiind urmat de Pro Tv cu 7,3 puncte de rating și 21 % cota de piață. La orașe a înregistrat  o medie de 9,3 puncte de rating și 20,3 % cota de piață, locul secund fiind ocupat de Pro Tv cu o medie de 7,4 puncte de rating și 16,2 % cota de piață. Și la nivel național Antena 1 a fost pe primul loc în preferințele telespectatorilor cu 9,4 puncte de rating și 20,2 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv a înregistrat o medie de 7,8 puncte de rating și 16,7 % cota de piață

În penultima confruntare a amuletelor din acest sezon, chefii s-au duelat în plăcinte pentru a obține un bonus foarte valoros și pentru a impresiona un invitat special la jurizare, Bogdan Piele, deținător al unui laborator de deserturi. Astfel, Chef Bontea a mizat pe gustul autentic al plăcintei de mere cu înghețată de vanilie, în vreme ce chef Dumitrescu a ales să se inspire din bucătăria franțuzească pentru o plăcintă cu spumă de migdale și prune confiate. O combinație aparte între dulce și sărat a fost regăsită în farfuria lui chef Scărlătescu, ce a pregătit o plăcintă tradițională de brânză și mărar, adăugând și un sos cremos de vanilie, iar savoarea inedită i-a adus și câștigul: ”Bontea, îți mulțumesc foarte mult că ai scos plăcinta mai devreme din cuptor, iar Dumitrescu...îți mulțumesc că ai pus mult zahăr peste ea. Așa mi-ați netezit mie drumul spre amuleta asta fantastică.”, a mărturisit acesta încântat. Astfel, chef Cătălin și-a câștigat dreptul de a oferi imunitate totală unui concurent din viitoarea sa echipă la oricare dintre probele individuale, oferindu-i șansa de a trece automat în următoarea confruntare.

Pe ultima sută de metri, bucătari talentați s-au întrecut la bancul de lucru pentru a obține o șansă de a lupta pentru visul lor culinar. Sorin Stan, un bucătar de 24 de ani, a venit cu gânduri mari în acest show, iar preparatul său sofisticat pe bază de caracatiță, o rețetă asiatică proprie, i-a convins pe chefi că merită să treacă în etapa următorare: „Nici nu mă gândesc să nu câștig. Am venit aici să fac ravagii.”, a mărturisit acesta încrezător. Și Marian Rusu, fost hairstylist, în prezent bucătar la o cantină studențească din Iași, a reușit să le demonstreze chefilor că iubește gastronomia, pasiune moștenită de la bunicii săi. Farfuria sa de muschiuleț de porc în crustă de parmezan cu verdețuri și piure de dovleac i-a asigurat trei cuțite din partea juraților, iar momentul verdictului a fost unul cu totul și cu totul emoționant. O figură cunoscută în show, Rodica Bârlea, concurenta în vârstă de 62 de ani, a revenit în platoul ”Chefi la cuțite” pentru o nouă șansă. Îndrăgostită de motoare și adrenalină, dar și de bucătărie, a reușit să le încânte papilele gustative ale juraților exigenți cu un foietaj dulce cu nucă, bezea și unt, demn de 3 cuțite: ”Sunt atât de gustoase, de fragede…sunt senzaționale la gust!”, afirma chef Dumitrescu.

             Telespectatorii s-au delectat aseară la „Chefi la cuțite” nu doar cu preparate savuroase, ci și cu momente pe măsură. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost la un pas de a distruge bucătăria” și au făcut tot ce au putut pentru a-i încurca pe ceilalți concurenți, dar s-au încurcat pe sine într-o rețetă gătită în premieră la bancul de lucru al celui mai iubit show culinar. ”Plăcintă cu de toate”, asa s-a numit preparatul băieților, ce a conținut carne, brânză și mere: ”Asta este invenția secolului. Într-o perioadă în care nimeni nu mai are timp să gătească, un om inteligent a inventat plăcinta aperitiv, fel principal și desert. Nici plăcinta nu mai este ce a fost!”, se amuzau chefii copios. Plini de făină, Liviu și Andrei au asigurat umorul în platou, dar au reușit să obțină și cuțitele juraților pretențioși.

            Un moment cu totul și cu totul emoționant a fost jurizarea Elisabetei Ene, mătușa lui Cătălin Scărlătescu ce a venit în platou pentru a-i face o surpriză juratului. Fără să se aștepte o secundă ca ciorba de casă să fie gătită de o persoană dragă, chef Cătălin a rămas fără cuvinte în momentul în care din spatele ușilor și-a făcut apariția doamna Elisabeta, cu lacrimi în ochi: ”Cătălin era gingaș, vorbea extraordinar de frumos și de politicos, oricât era el de mic. Sunt foarte bucuroasă…pentru că a ajuns cineva în viață și este respectat. Toată lumea îl apreciază. M-am bucurat să vin...a fost o revedere după mulți ani, am fost extrem de emoționată., a afirmat aceasta la finalul serii.

            Ultima ediție integrală de jurizări pe nevăzute și lupta pentru ultima amuletă a sezonului 6 continuă diseară pe Antena 1, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar, de la 20:00, pe Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 3 decembrie 2018

 

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Noul prezentator iUmor Dan Badea a dezvăluit abia acum care este adevăratul său nume

Noul prezentator iUmor Dan Badea a dezvăluit abia acum care este adevăratul său nume
”Dan Badea” este un nume devenit celebru în stand-up-ul din România, însă abia acum, noul prezentator iUmor, emisiune care va avea premiera sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, a dezvăluit că acesta...

Ce reguli teebuie să respecți atunci când îți înmormântezi rudele. Iată ce amenzi poţi primi dacă nu le respecţi!

Ce reguli teebuie să respecți atunci când îți înmormântezi rudele. Iată ce amenzi poţi primi dacă nu le respecţi!
Decesul unei persoane dragi, de a cărei înmormântare trebuie să ne ocupăm este un moment trist, marcat de regrete şi suferinţă, prin care nimeni nu şi-ar dori să treacă. Viaţa însă ne pune şi în faţa...

Reţeta zilei: Pui cu sos picant

Reţeta zilei: Pui cu sos picant
Ingrediente: 4 pui mici, 2 ardei capia, două cepe, 3 ardei iuţi, 4 căţei de usturoi, 4 linguri cu muştar cu boabe, o lămâie, 200 g roşii cherry, o legătură de pătrunjel, o lingură cu boabe de piper, sare,...

Răsturnare de situație la Asia Express: ”S-a întâmplat ceva incredibil”

Răsturnare de situație la Asia Express:  ”S-a întâmplat ceva incredibil”
Galerie Foto O nouă ediție Asia Express – Drumul Elefantului, difuzată de Antena  1 în această seară, de la 20:00, aduce o veste neașteptată concurenților rămași în competiție. Provocările din cel mai dur...

Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico", atracţie gastronomică la petrecerea de după gala Oscarurilor

Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico", atracţie gastronomică la petrecerea de după gala Oscarurilor
Tradiţionala şuncă spaniolă, "jamón ibérico" produsă de Cinco Jotas, îşi va face debutul la Hollywood şi va fi marea atracţie a meniului de la petrecerea organizată după gala premiilor Oscar, cunoscută sub...

Cele mai frumoase destinaţii turistice de primăvară în Europa

Cele mai frumoase destinaţii turistice de primăvară în Europa
Cele mai bune destinaţii ale primăverii pentru turiştii din Europa combină oferta de atracţii culturale şi culinare cu promisiunea unei călătorii ferite de aglomeraţia lunilor în care fluxul vizitatorilor...

Declarație de dragoste cu petale de trandafir și șampanie pentru juratul iUmor Mihai Bendeac

Declarație de dragoste cu petale de trandafir și șampanie pentru juratul iUmor Mihai Bendeac
Suprizele din cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, nu s-au desfășurat doar pe scenă! Juratul Mihai Bendeac a avut parte...

21 Savage a „acceptat” ideea că ar putea fi deportat în Marea Britanie

21 Savage a „acceptat” ideea că ar putea fi deportat în Marea Britanie
Rapperul 21 Savage susţine că a "acceptat" ideea că ar putea fi deportat în Marea Britanie, după arestarea sa de către oficialii de la US Immigration and Customs Enforcement (ICE) la începutul acestei luni,...

Nelly, în lacrimi la Ultimul Trib: „Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”

Nelly, în lacrimi la Ultimul Trib: „Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”
Se strâng tot mai mult rândurile în Ultimul Trib, competiţie difuzatã în fiecare vineri, la Antena 1, iar emoţiile şi dorul de casã, resimţite tot mai puternic de cãtre participanţi încep sã îşi spunã cu...

Priviri feminine seducătoare cu ajutorul machiajului profesionist - recomandările specialiștilor Pandera

Priviri feminine seducătoare cu ajutorul machiajului profesionist - recomandările specialiștilor Pandera
Despre machiaj știe oricine că reprezintă o artă și că anumite skilluri sunt necesare pentru a contura unul aparte. Trebuie să existe o anume tehnică de aplicare a produselor cosmetice pentru ca efectul să fie...

Jurații iUmor au parte de un roast și de cei mai neașteptați invitați, în cel de-al șaselea sezon

Jurații iUmor au parte de un roast și de cei mai neașteptați invitați, în cel de-al șaselea sezon
Galerie Foto Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au parte de un sezon iUmor plin de surprize în cel de-al șaselea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1!...

Cine sunt vedetele care vor ghici cine se ascunde în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

Cine sunt vedetele care vor ghici cine se ascunde în spatele măștilor, la “Scena misterelor”
Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Dorian Popa și Andrei Duban sunt cele șase vedete care vor încerca să ghicească cine sunt celebritățile care se vor ascunde în spatele măștilor, în fiecare...

Reţeta zilei: Cheesecake spaniol La Viña

Reţeta zilei: Cheesecake spaniol La Viña
Ingrediente: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână dulce pentru frişcă, 7 ouă mici sau 6 mari, 350 gr zahăr brun, 1 păstaie vanilie, 30 gr făină albă. Mod de preparare: Se freacă bine brânza şi...

Pavlova,  prăjitura momentului

Pavlova,  prăjitura momentului
„New entry” pe piaţa produselor de cofetărie din România este prăjitura „Pavlova”. Deşi pare foarte complicată, reţeta este relativ simplă, cu trei straturi: blat de bezea, cremă şi toping de fructe. In...

Topul centrelor SPA din Braşov şi Poiana Braşov

Topul centrelor SPA din Braşov şi Poiana Braşov
Cei care aleg Braşovul pentru o minivacanţă de relaxare, în această primăvară, au foarte multe ofere de SPA şi wellness din care pot alege. Cel mai cunoscut centru SPA este la hotelul Aro Palace, de cinci stele,...
Serviciul de email marketing furnizat de