x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concurenții din ”Ultimul Trib” au avut prima confruntare în Madagascar

Concurenții din ”Ultimul Trib” au avut prima confruntare în Madagascar

14 Sep 2018   •   11:43
Concurenții din ”Ultimul Trib” au avut prima confruntare în Madagascar

Cei 21 de concurenți curajoși care s-au înscris în Ultimul Trib și-au început seara trecută, la Antena 1, aventura în exotica insulă Madagascar.

Viitori rivali, concurenții au profitat totuși de drumul lung către Africa pentru a se cunoaște mai bine, iar glumele i-au însoțit pe tot drumul lor de 7.500 de kilometri, până în Madagascar. Cu atât mai greu a fost însă momentul sosirii lor în insula Nosy Be, când o veste cutremurătoare i-a trezit la realitate: mama Corneliei Condeescu s-a stins în urma unei îndelungi suferințe. Cu ochii în lacrimi, concurenții au încurajat-o pe aceasta și au susținut-o în decizia sa de a-și continua drumul în ”Ultimul Trib”. ”Am simțit ceva în această dimineață, chiar la ora la care ea a murit... Am discutat cu ea înainte să plec și m-a încurajat să îmi urmez calea indiferent ce se va întâmpla”, a povestit Cornelia.

Cu atât mai emoționați, concurenții și-au sunat familiile și și-au luat rămas-bun înainte de a le fi luate telefoanele și de fi îndrumați către prima lor destinație în Madagascar. Octavian Strunilă, gazda emisiunii, a fost cel care i-a așteptat în mijlocul unei petreceri tradiționale, la care ”Lemurii”, ”Crocodilii” și ”Cameleonii” au avut ocazia să ”guste” din Africa prin mâncărurile tradiționale, dar și prin intermediul dansurilor și al obiceiurilor.

Iar dacă în prima noapte au fost lăsați să se refacă, cea de-a doua zi a început cu prima probă importantă pentru concurenții din ”Ultimul Trib” – cea pentru Teritoriu. Aceștia au fost nevoiți să se declare înfrânți după o luptă îndârjită între ei, dar și cu natura, cu fluxul și refluxul Oceanului, care a făcut ca apa în care concurau să capete adâncimi periculoase. Înfrânți, aceștia au abandonat, așteptându-se la ce este mai rău, astfel că s-au bucurat să afle că până ce își vor disputa teritoriul vor avea cu toții ocazia să se cazeze la vila de lux atât de râvnită.

A doua zi însă, ”Lemurii”, ”Crocodilii” și ”Cameleonii” au reluat lupta, după ce au crezut că au avut timp să se odihnească și să lucreze la strategii. Din nou însă, natura i-a trezit la realitate, iar rezistența și munca în echipă și-a spus cuvântul, astfel că sportivii ”Crocodili” au reușit să termine primii și și-au asigurat șederea în vila de lux, vedetele au ”câștigat” locul al doilea, astfel că au pornit către casa lor din sat, în timp ce ”Cameleonii” s-au îmbarcat către o insulă pustie, unde... nu îi așteaptă nimic!

Cum se vor descurca cele trei triburi în Teritorii, telespectatorii vor afla începând cu 20 septembrie, în fiecare săptămână, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

 În continuare, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.

Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

×