x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concursul ,,Asia Express” intră la proba de baraj: testul decisiv va dezvălui cine câștigă o vacanță Thailanda

Concursul ,,Asia Express” intră la proba de baraj: testul decisiv va dezvălui cine câștigă o vacanță Thailanda

04 Apr 2018   •   13:57
Concursul ,,Asia Express” intră la proba de baraj:  testul decisiv va dezvălui cine câștigă o vacanță Thailanda
Sursa foto: DIANA OROS

Concursul on-line ,,Asia Express, „Drumul dragonului”, ce pune la bătaie o vacanţă pentru două persoane în Koh Samui, Thailanda s-a dovedit a fi un real succes încă din prima zi, iar până în acest moment aproape 20.000 de concurenți s-au înscris în cursa pentru marele premiu.

Prima etapă a concursului rămâne disponibilă până joi, 5 aprilie, la ora 18:59. Concurenții mai pot introduce pe a1.ro/asia-express/concurs codul aferent fiecărei ediții și pot răspunde la întrebările cheie.

Dacă după 16 ediții în care cei din fața micilor ecrane au urmărit întâmplările vedetelor cu sufletul la gură vor exista și participanți care se află la egalitate în ceea ce privește numărul de puncte acumulate în acest concurs, va urma o probă de baraj ce se va încheia sâmbătă, 7 aprilie, la ora 23:59. Așadar, de joi, 5 aprilie, ora 19:00, cei care s-au calificat în a doua etapă vor avea la dispoziție 4 zile pentru a răspunde la întrebările de baraj ce vor decide marele câștigător.

Mecanismul este la fel de simplu: în secțiunea destinată (pe a1.ro/asia-express/concurs) telespectatorii trebuie să dea cât mai multe răspunsuri corecte dintr-un total de 16 întrebări, în cel mai scurt timp posibil. Ca și vedetele din ,,Asia Express”, aceștia vor fi supuși unei probe contracronometru, în care cel mai bun și cel mai rapid va învinge.

Respectarea indicațiilor și răspunsurile corecte îi pot aduce cât mai aproape de Marele Premiu, ce constă într-o vacanță de neuitat în ultima țară care a găzduit aventura ,,Asia Express”, Thailanda. Premiul concursului include 2 bilete de avion, transport de la aeroport la hotel (şi retur) şi 6 nopti de cazare cu mic dejun inclus la un resort de 4 stele în Koh Samui, a treia insulă ca mărime din Thailanda şi una dintre cele mai frumoase destinaţii ale acestei ţãri.  

×
Subiecte în articol: Asia Express