x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Concursul ”Honeymoon” mai aproape de a-și găsi câștigătorul, la finalul celui de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”

Concursul ”Honeymoon” mai aproape de a-și găsi câștigătorul, la finalul celui de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”

10 Dec 2018   •   17:07
Concursul ”Honeymoon” mai aproape de a-și găsi câștigătorul, la finalul celui de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”
Sursa foto: MIHAI STETCU

La finalul celui de-al patrulea sezon”Insula Iubirii”, un telespectator este mai aproape de a câștiga un honeymoon în Thailada alături de jumătatea sa.

După ce pe parcursul a trei luni au urmărit codul pe ecran în timpul fiecărei ediții ”Insula Iubirii” și au răspuns apoi corect la întrebarea serii pe a1.ro/insula-iubirii, aproape 400 de concurenți intră începând de astăzi la testul de departajare! Toți aceștia pot accesa începând de marți, 11 decembrie, ora 12.00 și până joi, 13 decembrie, ora 23.59, testul cronometrat disponibil pe a1.ro/insula-iubirii și vor trebui să răspundă corect la cât mai multe întrebări.

Câștigătorul va fi participantul care a reușit să răspundă corect la cât mai multe întrebări, într-un timp cât mai scurt.  Câștigătorul va fi anunțat pe data de 17 decembrie pe site-ul a1.ro și va primi un premiu ce constă în 6 nopți de cazare cu mic dejun inclus într-un resort de lux în Thailanda și două bilete de avion dus-întors pentru un honeymoon de vis. Participanții la concurs trebuie să aibă vârsta minimă de 20 de ani și să dețină pașaport valabil.

Pe Andreea și Gabi filmările Bonfire-ului făcut la șase luni după plecarea din Thailanda i-a găsit din nou împreună. ”Am hotărât că mai merităm o șansă. Ne-am făcut reproșuri, au fost discuții, dar mi-a părut rău pentru felul în care am vorbit acolo despre ea”, a povestit Gabi. La rândul său, Andreea și-a cerut și ea scuze pentru cuvintele spuse despre partenerul său. ”Simțeam că îmi lipsea cineva, ne-am obișnuit unul cu celălalt. Am mai vorbit pe internet cu alte femei, dar nu s-a concretizat. Mă consideram din multe puncte de vedere blocat. Eu sunt mai complicat, nici nu aș putea să descriu”, a mai spus Gabi, explicând însă că se simte încă nefericit. ”Andreea nu e cea mai potrivită, nu am mințit când am vorbit despre ea, dar am fost brutal de sincer”, a adăugat Gabi, dovedind că nimic nu s-a schimbat. 

De partea cealaltă, Andreea s-a arătat foarte mulțumită cu viața lor și a promis că va încerca la un moment dat să încerce să îl facă și pe el fericit. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar după câteva luni cei doi s-au despărțit. 

Șase luni mai târziu, Mari și Iulian au rămas hotărâți în decizia de a se despărți, iar relația lor este una de prietenie, la distanță. ”Am vrut să plec să uit puțin de oameni, de oraș, apoi mi-am găsit un loc de muncă la un salon din Italia. Nu vreau să rămân aici, vreau să mă întorc acasă să îmi urmez planurile mele, dar cred că aveam nevoie de o pauză”, a spus Mari, iar din spusele ambilor, se pare că nu mai există șanse de împăcare între ei.

De la întoarcerea din Thailanda, Cati și Răzvan susțin că au lăsat în urmă neînțelegerile, chiar dacă nu mai sunt împreună. În timp ce Răzvan a spus că a învățat că nu trebuie să își mai bată joc de femei, Cati a declarat că a învățat să aprecieze bărbatul de lângă ea, mai ales după ce fostul ei partener i-a fost alături de câte ori l-a solicitat, după revenirea în România. Ceea ce nu s-a schimbat însă a fost comportamentul acestuia, care după ce și-a dat seama cum va arăta la televizor, a încercat să amenințe echipa ”Insula Iubirii” și să facă presiuni. Confruntat cu propriile mesaje, Răzvan a plecat de la Bonfire, în timp ce Cati l-a urmat imediat.    

La șase luni de la ceremonia focului din Thailanda, Hannelore și Bogdan au revenit la ”Insula Iubirii” împreună și zâmbitori. ”Aș mai merge de încă trei ori și aș recomanda tuturor. Dacă nu veneam, nu știu dacă astăzi mai eram împreună”, a început Bogdan discuția, secondat de noua sa soție, Hannelore. ”Și eu! Deși nu o să-ți vină să crezi, am învățat multe – să am încredere în mine, în ceea ce simt și în omul de lângă mine”, a spus aceasta. Chiar dacă până la urmă, aceștia au mărturisit că au înțeles esența testului pentru care au călătorit 10.000 de kilometri, la întoarcerea în România au avut momente de cumpănă - Bogdan și-a ținut promisiunea și s-a întâlnit cu Maria, în timp ce Hannelore a încercat să caute confirmarea apelând la Raul.

Încă o dată, cei doi s-au întâlnit la Bonfire cu cele două ispite alături de care și-au petrecut timpul pe ”Insula Iubirii”. ”Bineînțeles că o atracție a existat, altfel nu am fi avut cum să interacționăm, dar nu mai e nimic”, a spus Bogdan, care nu a avut niciodată o problemă în a-și asuma această apropiere. Acest lucru a făcut-o pe soția sa să se aprindă din nou, spunându-i Mariei că este sigură că dacă nu ar fi fost camere în jurul lor, acesta ar fi căzut în ispită. În cele din urmă însă, cei doi au mărturisit că încă mai lucrează la comunicarea și încrederea în ei.

Pentru Mirela, cea care a plecat singură din Thailanda, după ce iubitul său Ionuț a acceptat o nouă provocare, aceea de a fi ispită în sezonul 5 ”Insula Iubirii”, experiența a fost una care i-a schimbat complet viața, după cum chiar ea povestește. ”După experiența Insula iubirii, viața mea s-a schimbat foarte mult, am suferit transformări atât fizic, cât și psihic. Țineam morțiș de relații care nu mai mergeau și erau eșuate. Despre relația cu Gojman pot să vă spun că aceasta nu mai există, el are alte priorități, eu la fel. Nu am rămas dușmarni, suntem amici, iar viața merge înainte. Vreau să îi mulțumesc omului Mircea, nu ispitei, pentru că a fost alături de mine pe insulă, dar și după”, a spus Mirela. După plecarea sa din Thailanda, 12 ispite, printre care Mircea și Ionuț, așteaptă alte cupluri pentru a le da ceea ce au cerut – un test sincer, care îi va expune exact așa cum sunt ei, nu așa cum doresc să pară. 

×