x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber CRBL, nevoit să organizeze o petrecere grecească de peste 100 de persoane, în numai 4 ore

CRBL, nevoit să organizeze o petrecere grecească de peste 100 de persoane, în numai 4 ore

20 Aug 2018   •   14:44
CRBL, nevoit să organizeze o petrecere grecească  de peste 100 de persoane, în numai 4 ore
Sursa foto: marius

CRBL, împreună cu Ionuț Ghenu, Vica Blochina și Andreea Tonciu, va avea parte de o provocare de proporții în cadrul celei de-a șaptea ediții a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzat luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Pentru că CRBL va fi desemnat responsabil cu administrarea restaurantului lui Nea Mărin, acesta va fi nevoit, printre alte sarcini pe care le va avea, să organizeze o petrecere grecească în timp record. De la aprovizionare, meniu, organizarea spațiului și decorarea acestuia, CRBL și colegii săi de emisiune, trebuie să se ocupe de toate în numai patru ore.

”M-a pus responsabil, mi-a bubuit capul, nu știam exact ce să fac și când. Nu am apucat nici să mănânc, vai de steaua mea. Pe lângă toate astea, eu eram ăla care rămâne și la bucătărie”, mărturisește CRBL, care devine de-a dreptul disperat în momentul în care realizează că oamenii din comunitatea elenă încep să vină, iar preparatele culinare cu specific grecesc la care aceștia se așteaptă nu sunt nici pe departe gata.

Cum se vor descurca CRBL, Ionuț Ghenu, Vica Blochina și Andreea Tonciu cu petrecerea grecească și dacă vor reuși sau nu să mulțumească mulțimea de oameni și de cerințe, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a şaptea ediții a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”.

×