x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dan Negru nu-și aduce copiii pe platourile de filmare: “Aș vrea să-i țin departe de show-biz”

Dan Negru nu-și aduce copiii pe platourile de filmare: “Aș vrea să-i țin departe de show-biz”

13 Mar 2015   •   11:58
Dan Negru nu-și aduce copiii pe platourile de filmare: “Aș vrea să-i țin departe de show-biz”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Dan Negru, prezentatorul talent show-ului “Next Star”, care va reveni la Antena 1 cu un nou sezon spectaculos, duminică, 15 martie, de la ora 20.30, mărturisește că și-ar dori ca ai săi copii, Dara și Bogdan, să nu urmeze o carieră în televiziune. De aceea, încearcă să-i țină departe de platourile de filmare.
“Sper ca cei mici ai mei să-i calce pe urme mamei lor și să se ocupe de treburi mai liniștite. Deja îi acomodează cu cabinetul stomatologic. Eu, în schimb, nu-i duc pe platourile de filmare. Show-biz-ul e un front continuu, un război. Aș vrea să-i țin departe de războiul ăsta. Tati știe cum e”, mărturisește el.
Despre cel de-al cincilea sezon “Next Star”, care va începe duminică, Dan Negru spune că va fi unul spectaculos, cu numeroase “momente wow, cu oameni pe care nicio televiziune nu-i arată”.
Cine vor fi primii șapte copii talentați care vor intra în competiție, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 15 martie, de la ora 20.30, în cea dintâi ediție a noului sezon “Next Star”.

×