x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Decizii neaşteptate, luni, la “Top Chef”

Decizii neaşteptate, luni, la “Top Chef”

03 Noi 2013   •   11:01
Decizii neaşteptate, luni, la “Top Chef”

Dupã douã episoade în care unii dintre cei mai buni bucãtari profesionişti din România, dar şi de peste hotare, s-au duelat pentru un loc în cea mai savuroasã competiţie a momentului, Top Chef, difuzatã în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, cei 13 concurenţi care au reuşit sã convingã juriul vor avea de înfruntat o nouã provocare. 

Incepând din cel de-al treilea episod al show-ului culinar, concurenţii nu vor mai avea de înfruntat doar criticile celor trei juraţi, ci şi ale unora dintre cele mai pretenţioase vedete din show biz, invitate sã deguste farfuriile Top Chef. Primii care vor cãlca în platoul emisiunii sunt Ozana Barabancea, alãturi de cei doi copii ai sãi,  Gloria şi Andrew şi matinalul Rãzvan Simion, alãturi de soţia sa, Diana şi cei doi copii.

Deşi emoţiile sunt de douã ori mai mari, pretenţiile celor trei juraţi, Chef Joseph, Nicolai şi Tudor sunt pe mãsurã, orice greşealã fiind taxatã aspru. A simţit-o pe propria-i piele unul dintre concurenţi, atunci când juraţii au refuzat sã guste preparatul, pe motiv cã acesta nu a fost servit la timp. Cãpitanul echipei, Daniel Grosu, deşi se salvase de la duel la proba precedentã şi-a asumat greşeala în numele echipei: “Nu s-a mai pus problema că sunt salvat. Nu îmi este ruşine de ceea ce am făcut. Aleg să intru la duel împreună cu echipa mea”, a mãrturisit concurentul.

Tocmai pe aceştia din urmã, Daniel nu i-a impresionat deloc: “Cred că dacă ar fi ascultat puţin şi de noi, nu am fi intrat la duel. Sfaturile pe care i le puteam da ca părinte ar fi fost de folos. Faptul că Daniel intră cu noi la duel, nu cred că îi spală păcatele”, povesteşte Alexandru Balog, coechipier cu Daniel. Telespectatorii care vor urmări “Top Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla numele concurentului care va părăsi cea mai savuroasă competiţie culinară, dar şi provocarea cu care Tudor, fiul lui Răzvan Simion, a venit pentru concurenţii show-ului.

×
Subiecte în articol: top chef