x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Delia testează un pat de săbii pe scena ”iUmor”

Delia testează un pat de săbii pe scena ”iUmor”

14 Apr 2018   •   21:30
Delia testează un pat de săbii pe scena ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Delia este de fiecare dată atrasă de numerele periculoase prezentate pe scena ”iUmor”, însă de această dată a reușit să îl sperie pe colegul său, Cheloo.

Alexia Doll, o concurentă venită din Spania, a fost o prezență de senzație atât fizic, cât și prin numărul său. Alexia, care are mai multe pierce-uri, tatuaje, dar și o operație prin care și-a tăiat limba pentru a o face să semene cu una de șarpe, i-a stimulat și pe cei jurați să își testeze limitele.

După ce ea însăși și-a bătut cuie în nas, a ”strecurat” pe nări  două șurubelnițe și o foarfecă și a făcut exerciții pe un ”pat” din lame de săbii, Delia a fost și ea curioasă să facă proba lamelor, în ciuda protestelor lui Cheloo.

Cum s-a încheiat experiența sa, telespectatorii pot vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”iUmor”. La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×