x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dezmăţ la Next Star: CRBL poftește la sarmale, iar Pepe adoarme cu damigeana la subraț

Dezmăţ la Next Star: CRBL poftește la sarmale, iar Pepe adoarme cu damigeana la subraț

08 Noi 2016   •   15:24
Dezmăţ la Next Star: CRBL poftește la sarmale, iar Pepe adoarme cu damigeana la subraț

CRBL poftește la sarmalele pe care Matei (10 ani), un concurent pasionat de actorie, le aduce în trãistã de acasã, de la Piatra Neamț, joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, la “Next Star”.


“Auzi, măi, dar ai ceva de mâncare acolo?”, se interesează CRBL, de la masa juriului, după ce copilul îșduce la bun sfâșsceneta, arãtând spre sacoșcu rafie de pe scenã. “Da, niște sãrmãluțe! Dorești una?”, îi rãspunde puștiul. “A avut o singurã sarma, aia de jos, de pe scenã...”, nu-l crede Pepe.

“Mai bine dã-i steluța, cã mie mi-e foame”, îi rãspunde CRBL, cu ochii la castronul de pamânt plin cu sarmale pe care i-l aratã Matei. „Fãrã glumã, mai ai și altceva acolo?”, se intereseazã Pepe șse ridicãsãcaute prin sacoș. “Mamã, o damigeanã!”, se minuneazã el, încercând sã îșdea seama ce lichid conțvoluminosul vas.


Cum ajunge Pepe în pat, cu damigeana la subraț, șce cautãCRBL lâãel pe scenã, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, îo nouãedița emsiiunii “Next Star”, prezentate de Dan Negru.


   

×
Subiecte în articol: CRBL Next Star pep damigeana sarmale