x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dorian Popa, dezvãluire emoţionantã pe platourile „Next Star”: „În momentul ãla, m-am gãsit în zona ta de probleme de viaţã!”

Dorian Popa, dezvãluire emoţionantã pe platourile „Next Star”: „În momentul ãla, m-am gãsit în zona ta de probleme de viaţã!”

13 Iul 2018   •   15:38
Dorian Popa, dezvãluire emoţionantã pe platourile „Next Star”: „În momentul ãla, m-am gãsit în zona ta de probleme de viaţã!”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, la “Next Star”, o nouã serie de copii talentați vin să le arate juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa ce știu ei mai bine să facă, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, iar destãinuirile emoţionante continuã în platoul emisiunii.

Marian, un copil de 14 ani din Slatina, cu care viaţa nu a fost tocmai blândã, îi va impresiona pânã la lacrimi pe juraţi. Abandonat de mic de mamã, pentru el tatãl sãu a devenit cel mai important om din lume, însã de câteva sãptãmâni acesta a fost nevoit sã plece sã lucreze în strãinãtate, pentru a le asigura un trai mai bun lui Marian şi fratelui sãu.  Tânãrul, care spune cã cel mai frumos moment din viaţa lui este cel în care a urcat pe scena “Next Star”, îi va încânta pe juraţi cu o interpretare la darabanã, însã momentul lui îl va determina pe Dorian Popa sã îi facã o dezvãluire emoţionanţã: “La o anumitã vârstã, taicã-miu, pe mine, pe frate-miu şi pe maicã-mea ne-a lãsat. În momentul ãla, m-am gãsit în zona ta de probleme de viaţã!”, îi va mãrturisi Dorian,care îi va mai spune puştiului: “Cand eşti pe scenã, pe nimeni nu intereseazã ce ţi s-a întâmplat ţie în viaţã!”.

Seria copiilor talentaţi continuã sâmbãta aceasta când pe scena de la “Next Star” mai urcă Gabriela Leahu, o micuţã moldoveancã de doar 4 ani, neîmpliniţi la momentul castingului, care sperã sã îi uimeascã pe juraţi cu talentul sãu în bucãtãrie. Surprizã, alãturi de ea, de data asta în rol de “ajutor de bucãtar”, va fi chef Nicolai Tand. Muzica va rãsuna şi ea din plin pe scena Next Star, cãci Serena (13 ani) şi Crista (13 ani) revin în show, de data aceasta separat, pentru o nouã şansã la trofeul “Next Star”, Andrei (12 ani) le va propune juraţilor un moment de beatbox, iar Denis (12 ani) vrea sã-i cucereascã pe juraţi cu un moment de interpretare la clarinet, în vreme ce Maria (10 ani) va aduce folclorul pe scena emisiunii. Iar cum muzicã fãrã dans nu se poate, de acest aspect se vor ocupa cei de la Magic Group ( 18 fete cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani), dar şi copiii de la Brothers Crew ( 6 copii cu vârste între 10 şi 14 ani), antrenaţi de Piticu. Tot mâine, telespectatorii vor putea urmãri şi un moment impresionant de patinaj artistic, dar şi un monolog de umor.

Cum se vor descurca aceştia, dar și cine va fi câștigătorul acestei ediții, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, numai la “Next Star”.

 

 

×
Subiecte în articol: Next Star