x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dorian Popa, Zâna Măseluțã de la Next Star! Ce a făcut, pentru această poreclă?

Dorian Popa, Zâna Măseluțã de la Next Star! Ce a făcut, pentru această poreclă?

27 Oct 2016   •   13:06
Dorian Popa, Zâna Măseluțã de la Next Star! Ce a făcut, pentru această poreclă?
Sursa foto: Dorian Popa

Dorian Popa, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare seară de joi, la “Next Star”, în postura de jurat, a fost poreclit de Pepe, colegul său de juriu, ... "Zâna Măseluțã". Și asta pentru cã Dorian le oferã cu generozitate copiilor care urcã pe scena “Next Star” steluțele verzi atât de necesare pentru promovarea lor în finala serii.

 

“E adevărat că, în mare parte, le ofer concurenților steluțe verzi, care semnificã note de la 8 la 10, dar le acord doar acelora care, din punctul meu de vedere, chiar meritã sã se afle pe scena de la “Next Star”, cele roșii fiindu-le destinate copilașilor care au nevoie de antrenamente mai intense pentru un concurs de o asemenea anvergurã. Cu toate astea, rareori dau note de 9 și 10. De asemenea, cred cã Zâna Mãseluțã mi se trage și de la zâmbetul care îmi aratã toți dinții (râde)… Mã simt onorat cã mi se zice astfel, pentru cã nu poate fi decât un compliment. Cine m-a botezat astfel? Pepe.”, spune Dorian.

 

Câte steluțe verzi și roșii va acorda Dorian Popa la urmãtoarea ediție “Next Star”, telespectatorii vor vedea joi, 27 octombrie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

FOTO: Diana Oros

 

 

×
Subiecte în articol: Dorian Popa Next Star zana maseluta Pepe